Szerintetek milyen táska való egy 15 éves lánynak iskolába?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani, hogy milyen táskát válasszak. Kommentben még linkelek képet, de lehet, hogy nem találom meg újra... Linkelnétek párat, ami nektek tetszik, egyedül annyi kikötésem lenne, hogy ne legyen fekete és ne legyen túl sportos.2014. szept. 1. 19:14
1/4 anonim válasza:
Küllemre nem tudom, ízlés függő, de szerintem mindenképp háti táska legyen, ne váll táska, mert a sok könyv ha egy oldalra húz, az nem jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is inkább hátitáskára gondoltam, de nem kell sokat cipelnem, nem gyalogolok, így az oldaltáska sem lenne annyira rossz, de inkább hátizsákot keresek. Igazából mindkettőt elfogadnám, de mindegyikben van nagyobb, kisebb és külsőleg is mások, szóval igazából egyiket sem zárom ki.
2014. szept. 1. 19:26
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!