Gimis Lányok! Ti milyen táskát hordtok iskolába?
Figyelt kérdés
Hátitáska, oldaltáska vagy válltáska?
Válaszokat előre is köszi! (Légyszi írd majd oda, hogy hányadikos vagy)
2014. febr. 26. 13:52
1/10 anonim válasza:
Én tavaly voltam gimis, és egész végig hátizsákkal jártam. Elég sok könyvem volt, először oldaltáskába pakoltam, de nagyon húzta a vállamat, meg mindig fájt, ezért váltottam.
2/10 anonim válasza:
Én is először hátitáskával akartam járni,de nincs annyi cucc.Ráadásul cipelnem sem kell a súlyt,mivel a buszmegállóig kivisz apa kocsival,suliba nem nagyon kell vinni,max.két folyosóig,hazafelé meg a buszmegálló pont a suli előtt van.Szóval én alig cipelem a súlyt,így ekkorát hordok: [link] Általánosban hátitáskát hordtam.Egyébként ha többet kéne vigyem a táskámat,vagy hosszabb ideig(10 percnél több)kéne gyalogolnom vele,hátitáskára váltanék.Egyszer 6.ban volt válltáskám,nagyon húzta a vállamat.:) 9.osztály
5/10 anonim válasza:
10-es vagyok, és ilyet:
6/10 A kérdező kommentje:
Én igazság szerint inkább Válltáskákat/Oldaltáskákat hordanék.
pl. ilyeneket:
[link] - ez tetszik a legjobban
[link] - ez is jó
[link] - ez kicsit más milyen de annyira nem rossz
Ezek meg kicsit öregesebbek nem?:
[link] ,
[link] ,
[link] ,
Te ezek közül melyiket vennéd meg? Szerintetek mindegyikbe beleférne a tanszer,kaja,pia stb.stb.?
2014. febr. 26. 18:21
7/10 anonim válasza:
Szépnek szépek, de én félnék, hogy leszakadnak a súlytól.
8/10 A kérdező kommentje:
értem... akkor linkelnél olyant, amelyik nem? :)
2014. febr. 26. 21:35
9/10 anonim válasza:
Talán az utolsóba bele férne a cuccod.Valami nagyobb táskát keress.:)
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!