16-18 éves fiúk, ti milyen órát hordtok, milyen tetszik?
Öcsémnek vennék karácsonyra, a divatos-elegáns dolgokat szereti.
Megköszönném, ha linkelnétek párat...
Digitális kijelzős Q&Q, egyszerű fekete műanyag/gumi/szilikon pánt (nem tudom pontosan az anyagát).
Ilyesmi:
Korábban volt egy hasonló Casiom.
Lehet, hogy nem annyira elegáns, de sokan használnak effélét, tehát divatos. És én szeretem ezeket
(21 éves vagyok, ha számít.)
már miért lenne idejétmúlt?? :O
amúgy egy fekete bőr szíjas, ezüst skeleton órát néztem ki, hasonlót, nektek tetszene?
Egyáltalán nem idejétmúlt az óra viselése. Én mindig hordom. (szeretem mindig tudni, mennyi az idő :)
A linkelt órád szép, csak a kijelzője nekem kicsit túl díszes, nehéz leolvasni a mutatókat.
Nekem inkább az ilyenek tetszenek (a digitálisokon kívül):
(De nem ismerem az öcsédet, neked kell eldönteni.)
Én például nem használok okos telefont. :D
Egy 5 év körüli Nokia 3500 mobilom van, de nem szeretem mindig kihúzgálni a zsebemből, csak azért, hogy megtudjam, mennyi az idő.
Nálam ez a fő indok a karóra mellett.
mert a telefont elő kell halászni, az óra meg mindig kéznél van...
amúgy ő azt szeretne, szóval a kérdés lényege nem az, hogy jó ajándék-e, hanem, hogy milyen legyen.
És nem akarom megkérdezni, mert csak egyszer mondta, hogy kellene neki, de nem mondtam meg, hogy ezt kap...
Ice watch nak az uj orai
Akkor a Michael Kors nak nagyon szepek a ferfi orai
Armani
:-) ezeket tudnam ajanlani
Nekem is ilyenek vannak 17\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!