Hogy néz ki a sötét egyenes szárú farmer lányokon? (Tudom kinek hogy, de úgy általánosságban. Stílusilag) Nektek tetszik? Hordtok/hordanátok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 09:17
1/7 anonim válasza:
hogy néz ki? Én hordom , és szeretem mert jó benne a popsim ( pedig alapból tök lapos szegény) :D
Stílusilag meg tök mindegy.
2/7 anonim válasza:
Ez a csőnaci :D és hordom,mert nagyon jó,csak ilyen nadrágaim vannak X) alacsony vagyok,és nagyon jól áll :)
szeretem X)
4/7 anonim válasza:
énis szeretem :)
de a répanaciiiit jobban
5/7 anonim válasza:
Hát én meg ellenkezője vagyok az előzőknek, nem vagyok alacsony de mivel sötét mégjobb a lábaimon és nincs lapos fenekem pont ellenkezőleg de ez úgy slankít rajta szóval csini én szeretem :D
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszik.És hordom is,nagyon szeretem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a megerősítéseket! XD
2009. aug. 7. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!