Szerintetek nagyon sovány vagyok 154 centivel és 40 kilóval? :/
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 18:05
1/12 anonim válasza:
Nagyon, legalább 5-10 kilót híznod kellene.
2/12 anonim válasza:
Igen eléggé. Ha megnézed a BMI indexet ott láthatod hogy mennyinek kellene lenned.
3/12 anonim válasza:
154 cm-hez teljesen normális a 40 kg... nem sok, nem kevés.
4/12 anonim válasza:
szerintem nem vagy nagyon sovány, ha egészséges vagy és jól érzed magad:)
mellesleg látatlanba nehéz megmondani
5/12 anonim válasza:
Ne aggódj pont jól vagy így :) én 168cm-el vagyok 53 kg és jól érzem magam. Nagyjából ugyan olyan arányaink lehetnek :D
6/12 anonim válasza:
Amikor 154 centi voltam akkor 32-35 kkilót nyomtam :S most 163-164 centi vagyok 41 kilóval,de nem tudok hízni...kezdek félni a komik miatt :SS
7/12 anonim válasza:
igen, én csak 2 centivel vagyok magasabb, de 10kg-mal több vagyok.. Igaz én is akkor híztam, amikor már megálltam a növésben.
8/12 anonim válasza:
én is vékony vagyok az 50 kg-mal
utolsó voltam
9/12 anonim válasza:
6os válaszoló,egy cipőben járunk,170 cm vagyok és 40kg,évek óta ez a helyzet,6éve figyeltek fel rá,akkor is ugyanigy voltam,előtte meg nem méregettem magam.
10/12 anonim válasza:
6#-os vagyok,pacsi 9#-es T.T :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!