Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 180 centivel és 69 kilóval...

180 centivel és 69 kilóval kezdem a terhességet. Ti körülbelül mennyit híztatok, akik kb. ugyanekkorák, mint én?

Figyelt kérdés
Könnyen le tudtátok adni? Odafigyeltetek az étkezésre? A terhességi cukor miatt kérdezem,illetve amiatt,hogy kb. hány kiló a "normál" kategória,ami belefér.

2013. júl. 5. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
10-12 kiló ami belefér.
2013. júl. 5. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

171 centivel es 58 kiloval kezdtem a terhesseget. A vegere 9 kilot hiztam (38-dik hetre szuletett a kisfiam). Ebbol a 9 kilobol 3150g volt a kisfiam. Ugye meg ott van a magzatviz, a megnagyobbot meh, verboseg, nekem picit vizesedett a bokam is. Szules utan 3 nappal altam ra a merlegre es 59 voltam. 1 kiloval tobb mint amivel a terhesseget kezdtem.

Viszont!! En szoptatas alatt hiztam 5 kilot. Ha nem ettem szinte rosszul voltam. Ket szopi kozott remegtem, szedultem es csak akkor mult el ha ettem valamit. Jelenleg 3 es fel eves a kisfiam es 61 kilo vagyok.

2013. júl. 5. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Masodik valaszado vagyok. Bocsi elfelejtettem irni, hogy en ugyan ugy etkeztem mint elotte. Itt ahol elunk nincs cukorterheles es ebbol adodolag nincs semmifele dieta. Amit nagyonkivantam a terhesseg alatt az a paradicsomleves volt. Abbol rengeteget ettem de semmi mas nem valtozott. Nem voltam rosszul semitol, nem hanytam de nem is jottek ram falasi rohamok.
2013. júl. 5. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 173 cm 65 kg-al kezdem, 28 kg híztam. Most 7 hónapos a lányom és még 5 kg van rajtam! Nem figyelek a kajára,de most stagnál a fogyás,már nem szoptatok! Inkább a csípőm lett szélesebb. Nekem is egyfolytában mondták,hogy sok ez a hízás,pedig nem ettem sokkal többet. Szerintem ez genetika is! Cukros nem lettem,pedig sok édességet megettem,amit kívántam!
2013. júl. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!