Csajok, ha lenne egy szegényebb barátnőtök?
Figyelt kérdés
Ti elmesélnétek neki, mi mindent vesztek, mennyit vásároltok, mennyit költötök, vagy inkább nem?
Igen/nem, miért?
2014. aug. 28. 17:50
1/6 anonim válasza:
Persze, a baratno azert van hogy meghallgassa :)
2/6 anonim válasza:
Nem tudom,ha lehgeslegjobb barátnom lenne akk ja :) bar h mennyit koltottem azt nem :/ deh miket vettem persze :) …de nem azert h felvágjak vele hanem mert erdekel a velemenye 13/l :)
3/6 valaki63 válasza:
en nem, mert biztosan rossz lenne neki, hogy o ezt nem teheti meg:/
4/6 anonim válasza:
Senkivel nem tárgyalom ki, miket vásárolok (gondolom ruházkodásról van szó) és mennyiért. Más témáink vannak, amik egy hangyányival fontosabbak, mint ezek a dolgok.
5/6 anonim válasza:
Nem, már csak azért se mert nem ilyen témákról szoktunk beszélgetni, ha megtetszik valamije akkor megkérdezem hol vette és mennyiért, fordítva is ez a helyzet.
Meg amiatt se hoznám fel a témát mert biztos rosszul esne neki ha azt kéne hallgatnia, hogy mennyi mindent vettem.
6/6 anonim válasza:
Nem, soha nem szoktunk ilyesmikről beszélgetni. Értelmesebb témák is akadnak szerencsére mint a vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!