Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ha lenne egy szegényeb...

Csajok, ha lenne egy szegényebb barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ti elmesélnétek neki, mi mindent vesztek, mennyit vásároltok, mennyit költötök, vagy inkább nem?

Igen/nem, miért?

2014. aug. 28. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Persze, a baratno azert van hogy meghallgassa :)
2014. aug. 28. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom,ha lehgeslegjobb barátnom lenne akk ja :) bar h mennyit koltottem azt nem :/ deh miket vettem persze :) …de nem azert h felvágjak vele hanem mert erdekel a velemenye 13/l :)
2014. aug. 28. 17:55
 3/6 valaki63 ***** válasza:
100%
en nem, mert biztosan rossz lenne neki, hogy o ezt nem teheti meg:/
2014. aug. 28. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Senkivel nem tárgyalom ki, miket vásárolok (gondolom ruházkodásról van szó) és mennyiért. Más témáink vannak, amik egy hangyányival fontosabbak, mint ezek a dolgok.
2014. aug. 28. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, már csak azért se mert nem ilyen témákról szoktunk beszélgetni, ha megtetszik valamije akkor megkérdezem hol vette és mennyiért, fordítva is ez a helyzet.

Meg amiatt se hoznám fel a témát mert biztos rosszul esne neki ha azt kéne hallgatnia, hogy mennyi mindent vettem.

2014. aug. 28. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem szoktunk ilyesmikről beszélgetni. Értelmesebb témák is akadnak szerencsére mint a vásárlás.
2014. aug. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!