Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nagyon eltaszítana az...

Titeket nagyon eltaszítana az ha a barátnőtök arca mindig televan púderrel meg alapozóval?

Figyelt kérdés
napfényben szegény borzalmasnak látszik....
2011. aug. 26. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
elég gáz, szinte minden nő mázolja magát, nem tudom miért nem látják hogy még bőrhibákkal alapozó nélkül is szebbek ennél.
2011. aug. 26. 23:41
 2/8 A kérdező kommentje:
a pattanásai miatt teszi.
2011. aug. 26. 23:50
 3/8 A kérdező kommentje:
ja és lécci mindenki nemet,meg kort:) köszi
2011. aug. 26. 23:50
 4/8 anonim válasza:

de ha zavar mért nem mondod meg neki?? normálisan is szóvá lehet tenni, anélkül h paraszt lennél..

20/L

2011. aug. 26. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:

sztem beszéld meg vele, igen az alapozó nagyon borzasztóan tud kinézni de lehe tcsak jobb minőségűt kéne használnia, am neked akar vele tetszeni, szégyelli és fél hogy nélküle taszítana téged...

Arra nem tudok emgoldást hogy lehetne neki emgmondani de a bőrgyógyász könnyedén segít egy kis antibiotiku és elmúlik és eldobhatja a szörnyű alapozóját....

bocsi nemtom hogy lehetne ezt így megmondani neki, am Zynerit a szer neve ha van orvos ismerősöd de lehet a háziorvosod felírja és odaadod neki ajándékba...talán az nem egy rossz....

Ha elmúlnak a pattanásai sztem a kapcsolatotok ebből a szempontból sokat javulhat ő kevésbé lesz szégyenlős előtted neked meg nem kell nézned a fénylő mázt...

2011. aug. 27. 00:47
 6/8 anonim ***** válasza:
bocsi 17/l és tapasztalatból mondtam hogy segít (a szer)
2011. aug. 27. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem azért de én nagyon kellemetlenül érintene ha a pasim egy gyógyszer receptet nyomna a kezembe arról a hibámról amit a legjobban utálok és szégyellek..szal sztem ilyet semmiképpen ne tegyél. próbáld meg viccesen felhozni a témát és akkor beszéld meg vele hogy zavar téged. 21L
2011. aug. 27. 01:31
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,mindenkinek a válaszokat:)
2011. aug. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!