Fiúk, titeket zavar (na) ha a barátnőtök borotválkozás után odalenn szúr (na) egy kicsit?
Figyelt kérdés
tudom, fiúknál is így van, de akkor is.2011. júl. 14. 01:47
1/9 anonim válasza:
Engem ez az " oda lent" zavar, világból ki lehet most már kergetni vele, ez egy anonim oldal, nem kell finomkodni.
2/9 Inkog Nito válasza:
Viszont ez egy lány te s.ggfej!
Engem speciel zavar,de nem mindig elkerülhető,ez van ezt kell szeretni!Ameddig borotválkozol addig szerintem nem baj.
3/9 anonim válasza:
nálam még sosem volt panasz, végülis nem lehet mindig tükörsima, mert ha minden nap borotválod, akkor kipattogzik. Olyan kérdések vannak ezen az oldalon, hogy eldobom az agyam, nem tudsz a nap 24 órájában évtizedeken át tökéletes lenni a pasid előtt, nyugi, ő is emberből van ám.
4/9 A kérdező kommentje:
nem akarok tökéletes lenni, csak a legjobb formámat hozni. :)
kösz a válaszokat
2011. júl. 14. 12:21
5/9 anonim válasza:
De borotválkozás után miért szúrsz? Rossz a borotvád...
6/9 A kérdező kommentje:
neeem, jó borotvám van. :D
2011. júl. 16. 17:58
7/9 anonim válasza:
Igen, nagyon zavar. Inkább legyen szőrös.
8/9 anonim válasza:
# 2/7
Csak magadat járatod le ezzel a stílussal.
Felszínesen gondolkozol.
9/9 A kérdező kommentje:
grat neked
2012. szept. 1. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!