Lányok! Ti a combotokon is leszeditek a szőrt? Fiúk! Titeket zavarna ha pici pihés szőke szőr lenne a barátnőtök combján?
Eddig még nem szedtem le mert nővérem mindig azt mondta h felesleges mert úgysem látszik :) és tényleg nem látszik.
de viszont lehet hogy majd zavarja a fiúmat ha hozzáér vagy valami.
Titeket fiúk zavar(na)?
Én úgy vagyok vele, hamár lúd, legyen kövér. :D Szal én szedem mindenhol, de nekem látszódik is. :(
Am. szerintem a pasikat pont az érdekli a legkevésbé. :P
én is ezen filóztam, de arra jutottam, ha pasit nem, de engem zavar. ezért leszedem.
15/L
Szerintem??
Ha a pasimat zavarja, hogy szőke piheszőrös a combom akkor takarodhat rögtön máshova. És én meg türjem el, hogy ő ott szőrös ahol akar?! Nem??
Most nem azért de ha így születtünk akkor mi fa.sznak ellene tenni?
Ahol sötét vagy hosszú a szőr az oké, hogy leszedem, mivel nem bírnám magamon elviselni, de máshol biztosan nem fogom, hogy még ott is neki álljon erősödni és feketedni a szőröm..
Szerintem hagyd csak nyugodtan mert kb 5 év múlva a combod is úgy fog kinézni mint 1 orángutánnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!