Ha 13 vagyok 162 cm és 37 kg kevés vagy sok vagy pont jó?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 21:53
2/10 A kérdező kommentje:
És lány
2014. aug. 26. 21:54
3/10 anonim válasza:
Még a vékonyhoz is kevés. Az egészséged és a közérzeted érdekében, tanácsolok egy nagy szelet tortát. Jó étvágyat!
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de ezt egyszerűen még elképzelni se tudom ezekkel az adatokkal, hogyan nézhet így valaki ki!! :(
Kérdező, ha ezek az adatok tényleg valósak, akkor nagyon sürgősen kezdj el hízni!! Mit csináltál magaddal, hogy ennyi a súlyod? Direkt éheztetted magad, vagy valamilyen betegségben szenvedsz, amitől nehezen tudsz hízni?
A súlyod már betegesen kevés!!
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs betegségem...
Atléta vagyok
2014. aug. 26. 22:06
6/10 anonim válasza:
Akkor jó, ha nincs betegséged, de akkor is hízzál nagyon sürgősen, mert ehhez a magassághoz, nagyon, de nagyon kevés ez a súly!!
7/10 anonim válasza:
Egy 8 kiló még legalább elférne rajtad, de plusz tízzel is még vékonynak számítanál. Egyél naponta ötször, sok húst, kenyeret, neked édesség is lehet meg sok gyümölcs, krumpli, ilyesmik, mert azok a szervezetedet is erősőtik, emellett persze sportolhatsz is, nem fogyás céljából, hanem az egészséged érdekében. :)
8/10 anonim válasza:
A háziorvosod nem küldött még el kivizsgálásra?
Nagyon kevés a súlyod, a kórosan sovány kategóriába esel.
Én is nagyon vékony gyerek voltam, ennyire soha mint te, de így is mindenféle vizsgálatra elküldtek.
9/10 anonim válasza:
Hogy fordulhat egyáltalán meg a fejedben hogy ez esetleg sok?
10/10 anonim válasza:
Ez kórosan sovány kategória. +10 kilóval lenne pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!