178 cm magas vagyok és 56 kg, kevés, pont jó vagy sok?
Figyelt kérdés
Állandóan azzal traktálnak hogy túl sovány vagyok és hogy egyek többet, csak az a baj hogy naponta beviszek vagy 2500 kcal-t és még mindig úgy nézek ki mint egy csontváz. Amúgy versenyszerűen úszók. 15/f2011. jún. 23. 14:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez sovány. Én lány vagyok, 166 cm és én vagyok 55 kg..
2/6 anonim válasza:
Nekem is irdatlan kevésnek hangzik. Egy nagyon vékony fiúbarátom volt 62 kiló és még alacsonyabb is volt mint te!
3/6 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz megmondani,csalókák tudnak lenni a számok.
Én 170cm-vel vagyok 50kg és ha ezt leírom én is megkapom hogy jaj de sovány lehetsz,pedig pont jó vagyok.
Egyébként meg ha versenyszerűen úszol akkor nem hiszem hogy csontváz lennél.:)
4/6 anonim válasza:
Én 174/52 vagyok és én is kapom állandóan hogy hú de sovány vagyok, pedig jóízűen eszek mindig :) Vékony vagy, és látom eszel is rendesen, ezért inkább mondj köszönetet a génjeidnek :) Hízni nem nagyon tudnál, szóval szerintem mindegy, hogy mit mondanak! (Amúgy igen, sovány vagy.)
6/6 anonim válasza:
Hát viszonyítva egyik osztály társam 180cm és 55kg és nagyon sovány. Szóval szerintem kevés, 10-et legalább fel kéne szedned. Próbálj annyit enni amennyit csak tudsz, és normális főt kajákat, ne kenyeret zabáld kilóra meg a csokit. Mivel olyan a genetikád, hogy gyors az anyagcseréd, ezért ezek még gyorsabban átmennek rajtad. Konditerembe valószínűleg úgy se fogsz menni, ha versenyszerűen úszol, csak ezzel meg nehezen fogsz hízni, mert égeted a kalóriát folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!