Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 178 cm magas vagyok és 56 kg,...

178 cm magas vagyok és 56 kg, kevés, pont jó vagy sok?

Figyelt kérdés
Állandóan azzal traktálnak hogy túl sovány vagyok és hogy egyek többet, csak az a baj hogy naponta beviszek vagy 2500 kcal-t és még mindig úgy nézek ki mint egy csontváz. Amúgy versenyszerűen úszók. 15/f
2011. jún. 23. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sovány. Én lány vagyok, 166 cm és én vagyok 55 kg..
2011. jún. 23. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is irdatlan kevésnek hangzik. Egy nagyon vékony fiúbarátom volt 62 kiló és még alacsonyabb is volt mint te!
2011. jún. 23. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Így látatlanban nehéz megmondani,csalókák tudnak lenni a számok.

Én 170cm-vel vagyok 50kg és ha ezt leírom én is megkapom hogy jaj de sovány lehetsz,pedig pont jó vagyok.

Egyébként meg ha versenyszerűen úszol akkor nem hiszem hogy csontváz lennél.:)

2011. jún. 23. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 174/52 vagyok és én is kapom állandóan hogy hú de sovány vagyok, pedig jóízűen eszek mindig :) Vékony vagy, és látom eszel is rendesen, ezért inkább mondj köszönetet a génjeidnek :) Hízni nem nagyon tudnál, szóval szerintem mindegy, hogy mit mondanak! (Amúgy igen, sovány vagy.)
2011. jún. 23. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Elég kevéske.
2011. jún. 23. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát viszonyítva egyik osztály társam 180cm és 55kg és nagyon sovány. Szóval szerintem kevés, 10-et legalább fel kéne szedned. Próbálj annyit enni amennyit csak tudsz, és normális főt kajákat, ne kenyeret zabáld kilóra meg a csokit. Mivel olyan a genetikád, hogy gyors az anyagcseréd, ezért ezek még gyorsabban átmennek rajtad. Konditerembe valószínűleg úgy se fogsz menni, ha versenyszerűen úszol, csak ezzel meg nehezen fogsz hízni, mert égeted a kalóriát folyamatosan.
2011. jún. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!