Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 167cm-hez milyen a 44kg?...

167cm-hez milyen a 44kg? Kevés/sok/pont jó? 14/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Betegesen kevés.

S nem csak szerintem, hanem a gyermek bmi kalkulátor szerint is kórosan sovány kategória.

[link]

2013. márc. 25. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Én 164 cm vagyok és 45 kg, 17/L, ilyen az alkatom, bármennyit eszem nem tudok hízni. :/ Ha te is alapból ilyen vagy, szerintem pont jó, úgy sem tudsz nagyon mit csinálni vele. De ha fogyókúrával érted el, kevés!
2013. márc. 25. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Egy BMI kalkulátor nem látja az embert, hogy milyen a csontozata, izomzata, stb. Így nem lehet megmondani.

Ha eszel rendesen és nem fogyózol meg minden, akkor semmi gond nincs veled, jó vagy így.

2013. márc. 25. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
anorexiásnak pont jó. Tíz kg-ot kellene még híznod.
2013. márc. 25. 18:07
 5/11 anonim válasza:
Én 169 cm és 46kg, 16 éves vagyok. Hiába eszek eleget egyáltalán nem hízok. Ez kevés,volt,hogy engem a suliban anorexiásnak néztek. De volt olyan is,hogy valaki azt mondta biztos nem kapok otthon kaját...
2013. márc. 25. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:

én 163cm vagyok és 46kg. szerintem nekem ez pont jó de még így is hízhatnék.. szerintem neked az ideális 52kg körül lenne :)

de ez függ a csontozattól, meg hogy hogyan aránylik el a testeden.

14,5/L

2013. márc. 25. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:

A te korodban 40 kiló voltam 155 centihez, s mindenki tömni akart, mint egy libát, pedig az még arányaiban jobb volt, mint a 167/44.

Visszanézve az akkori képeket, csont és bőr voltam, plusz egyenesen hullaszürke az elégtelen táplálkozásból adódó vérszegénység miatt.

Nem tudom elképzelni, hogy ennél arányaiban kevesebb egészséges legyen.

Nem kell ugyan nagyon rástresszelni a hízásra, de ne is sanyargasd magad! Egyél annyit, amennyi jól esik és a fogyókúra véletlenül se jusson az eszedbe.

2013. márc. 25. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés, januárban lefogytam a 168cm-emhez ennyire és én pl borzalmasan néztem ki.. egy kézzel átértem kb a lábamat karomat, derekamat mindent nem vékony voltam, hanem sovány. Most azóta sportolok és eszek rendesen, híztam 4kg-t és már kezdek csinosodni:) De így kép nélkül nehéz megállapítani, hogy rajtad hogy mutat.
2013. márc. 26. 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 22 éves leszek és 168 cm-hez vagyok 53 kiló, mindenki azt mondja hízzak. Szerintem te is törekedjél arra, hogy egy picit magadra szedj, mert van a soványságnak egy olyan foka, ami már senkinek sem fog tetszeni. Amúgy nem olyan rossz a helyzet, tulajdonképpen mozognod kell, mert anélkül nem megy a fogyás, sem a hízás, és finom tápláló ételeket fogyassz.
2013. márc. 26. 11:44
 10/11 A kérdező kommentje:
a mozgás teljes mértékben meg van...heti 6 óra tánc + tesi + kutya sétáltatás és még sorolhatnám :D
2013. ápr. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!