Ti mit gondoltok arról, hogy? . Gyakorlatilag már úgy néz ki a dolog, h vannak a 45 kg-s modellek, akik fúúúj csontosak, és az IGAZI nők, akik meg 90 kg-sak?
Ma is volt egy cikk:
Meg ez az állandó tüntetés, h egy normális nő ilyen és nem zörgő csontú.
Szerintem a nők nagy része nem 45 és nem is 90 kg. Miét akarják most meg azt belesulykolni a világba, h a túlsúlyos ember a normális? Csak mert ő elfogadja magát?
Ja és őket ne bántsa senki, de a vékony alkatúakat (aki nem anorexiás, nem direkt olyan, hanem genetika), azt meg le lehet szólni mindenféle kutyacsontnak, gebének, stb? A kövérek lelkét meg ápolni kell?
Meg amit a cikk is említ a stria széééép, legyünk rá büszkék, mint a hájra és a szőrös lábra....???
3-as dehogy vadásznék. Engem nem érdekel ha vki kövér vagy vékony.
De nemár az legyen a normális és a valódi nagybetűs NŐ aki 90 kg.
Én arra gondoltam, hogy sem a 40 sem a 90 kg nem normális. Egyáltalán nem egészséges egyik sem.
És most pedig így állítják be mindenhol, h ez a norma.
Amúgy kérdező ezt a köverek generaljak amikor a 90 kilójukkal felteszik itt a kerdést hogy "Miert a gebékre bukik mindenki?"
Aki sovanyabb naluk legyen bar 60 kiló rs izmos,az gebe.
13-as akkor te klinikai eset vagy mert egy normal női csontvaz 10-14 kg. Több mar kóros elteres.
A kerdest meg nem ertetted meg.
A baj az, hogy sarkítanak mindent. Egyáltalán nem veszik figyelembe az ember adottságait, csak a számokat. Valaki lehet 150 cm-rel 45 kiló és 190-nel is 90.
Amúgy ez a kutyacsontozás engem is zavar már. Meg hogy csak a kövér nők vidámak. Ugyan már. Van aki jól érzi magát 80 kilósan, mások nem. Aki jól érzi magát úgy, az ne figyeljen a beszólogatásra, aki meg nem, az fogyjon le (nem a beszólások miatt, hanem mert nem érzi jól magát úgy.)
Én spec. 40 kiló vagyok és folyton gebéznek. Természetesen a gebézők mindegyike túlsúlyos. De ha én mondanám bárkire is hogy figyelj van rajtad kis felesleg, lehet hogy oda kellene figyelni- már én lennék a bunkó hogy gebe létemre osztani merem az igazi nőket. Engem persze mindenki csontvázazhat, gebézhet, anorexiázhat.
Nyilván nem leszek elfogulatlan, mivel a 45 kiló alattiak táborát erősítem.
De nap mint nap szembesülök azzal, hogy "egyél rendesen", "híznod kéne", "a férfiak nem szeretik az ilyen gebe nőket" (párom még nem panaszkodott, de azért köszönöm) és a többi hasonló... mintha nekem nem lehetnének érzéseim vagy nem tudom.
Életemben egyetlen elhízott embernek nem szóltam semmi megjegyzést a testalkatára! Mert úgy gondolom az ő dolga, elégedett vele vagy sem, az nem az én problémám, de tisztában vagyok vele, hogy egy megjegyzéssel csak a lelkébe taposok bele maximum.
Egyébként tipikusan olyan nőktől kapok ilyen megjegyzéseket, akik fogyni szeretnének, csak nincs elég akaraterejük tenni is érte. Aztán jön a nagy ál-önbizalom, meg az ilyen kampányok, hogy még dicsérjük meg istenítsük is az elhízást, elvégre semmi egészségügyi kockázata nincs véletlenül sem ugye. Rossz megjegyzést ne tegyünk persze, mert lehet nem ők tehetnek róla, és rajtuk kívülálló okokból híztak el (na persze, a nagyobb része csak lusta és zabál, hiába szépítjük). Az meg véletlen se opció, hogy valaki nem koplalás meg divat miatt vékony...
Azt se szeretem, mikor a férfiak gondolatait teljesen kiforgatják. Elég sok férfinak tetszettem már, de nem mindenkinek. Van, akinek meg a teltebb nők az esetei, szíve joga. Sőt, van akinek nem a testalkat a legfontosabb. Na, akkor most mi van? Talán mégsem mindenki ugyanúgy gondolkozik?
Ez is csak ilyen női szennylapos hülyeség. De aki már belelapozott akár csak egyetlen ilyenbe is, az tudja, hogy a köze a valósághoz nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!