Jó alak vagy mell?
Figyelt kérdés
Sportolok, diétázom, így az alakom ilyen : [link] viszont ebben a fázisban a melleim "üresnek" látszódnak és csúnyák. Ha felszedek 2-3 kg-t , akkor lesz egy kis hasam (1 cm áll ki oldalról nézve ), de a melleim felélednek és újra szépek. Ti hogy döntenétek, jó alak vagy közepes alak, de jó mellek?
köszi
2014. aug. 19. 20:29
1/7 anonim válasza:
Erre az alakra bőven ráfér még 2-3 kg. Az az 1 cm akkor is kiáll, ha megeszel valami puffasztó ételt, senki nem fogja kiszúrni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, de a diétám miatt nagyon be van osztva h mit ehetek és mit nem és puffasztót nem, bár amúgy sem látszódna, és amikor fenn van az a plusz kg , akkor az zsír formájában jön , aminek más a kinézete
2014. aug. 19. 20:46
3/7 anonim válasza:
Arra akartam kilyukadni, hogy 1 cm az semmi. Az emberi szemnek láthatatlan. Ennyire még a fitnesz modellek sem figyelnek oda a hasukra, max verseny előtt. Te meg gondolom nem versenyzel.
4/7 anonim válasza:
szerintem ez nagyon csúnya..jópár kilót felszedhetnél, hogy ebből legyen valami szép
5/7 anonim válasza:
szerintem mindegy. én azt mondom, hogy inkább maradjon a kis cici és lapos, halványan izmos has, mint a képen a csaj.
nekem ez tetszene jobban.
22f
6/7 anonim válasza:
Nekem nem annyira számít a mell. Nem is szeretem ha nagy, inkább a kicsi :)
Az alak meg szerintem tökéletes
Így én azt mondom, inkább az alak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!