Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a köldök piercingel?

Mit tegyek a köldök piercingel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy több mint 4 hete csináltattam a pc-t és sokan azt mondják mozgassam mossam kenegessem stb.. viszont rengetegen azt mondják nem szabad. Ha mosom mozgatom kenem bepirosodik a kenőcs ráragad fájni kezd. Viszont ha nem mozgatom akkor teljesen megragad ugy hogy fáj ha egy kicsit is hozzáérek. Mit tanácsoltok kivegyem? esetleg az orvosi fémet nem bírom?

2014. aug. 18. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy sokan ezt mondják, rengetegen meg azt? És kit érdekel? Vagy a piercerre hallgass, aki szúrta, vagy egy orvosra, mások ne magyarázzanak félre. Egyébként a többségnek nem gyógyul meg 4 hét alatt a köldöke, 2-3 hónapot szoktak vele szenvedni, addig piros lesz és gyulladt, és fájni fog, ez sajnos ilyen. De mozgatni kell, mert ha nem, akkor belenő a bőrödbe, és sebésznek kell majd kivágnia.
2014. aug. 18. 13:46
 2/4 anonim válasza:
nekem is van pc-m a szemöldökömben, és a köldökömben is! ...nem tudom, h mondta-e vki neked, de a köldök pc teljes gyógyulási ideje 6-8 hónap...persze ez nem azt jelenti, h addig fájni fog, meg állandóan begyullad, csak ez a teljes gyógyulási idő! :) ...én tetran kenőcsöt használtam, és betadint...ezek a legjobbak! ...hidrogénperoxidot, arcszeszt és hasonlókat nem szabad használni, mert kiégetik a sebet, és nehezebben gyógyul! ...mondjuk én úgy tudom, h az első 2 hétben víz sem nagyon érheti, és kivenni pedig végképp nem szabad...! ...a szemöldökömben 9 éve van, a köldökömben pedig 4, így ha gondolod, akk fogadd meg amiket írtam! :)
2014. aug. 18. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
vegyél octenisept-et a gyógyszertárban és fújd le azzal. és ne áztasd fürdés közbe. vedd ki az éxert betadine-al most le azt is meg a lukat is és tedd vissza.
2014. aug. 23. 00:25
 4/4 anonim válasza:
Az összes pc-nél azt mondják h mozgatni kell különben be nő . Köldök pc-s ismerősöm azt mondta 1-2 hónapig víz se érheti . Amikor fület szúrattam úgy be gyulladt h csak na , kamilláztam , hidrogénperoxidoztam nem segített , a tetrán viszont eléggé használt . :) Sztem vedd ki , tisztítsd meg a lyukat , meg az ékszert , kenj rá tetránt és nézd meg mi történik .
2014. okt. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!