Friss köldök piercingel mehetek strandra?
a léyneg h ma lövettem a köldök pc-met és holnapra hívtak strandra,de az egész strandolás az annyi h ülünk a hűvös vízben és beszélgetünk. köldök piercinggel nem akartam non menni de a párom haverjai ragaszkodnak hozzá és nemtom,azt mondták h közvetlenül ne érje víz, ha sebtapaszt teszek rá,persze vízállót akk kibírja??
(azért kérdem mert volt egy ismerősöm aki ment uygan így és ő leragasztotta és nem lett semmi baja,nem fájt neki és nem is gyulladt be)
Semmiképp ne menj be a vízbe!
Fürödni is csak úgy, h egy poharat teszel rá, és úgy tusolsz!
Nem érheti víz, különben nagyon csúnyán begyulladhat!!!
ha kloros a viz, hat,...sztem meg ne, tegyel akk sebtapaszt. vagy monokinibe menj :D
ez vicces h itt írták h még sima (nem klóros) víz sem érheti én már 2 vagy 3 nap után mentem a köldök pc-mel klóros vízbe és semmi baja nem lett pár hete vtam tengerparton és a sós víztől meg csak jobb lett :)
13/l
Nekem 2 hónap alatt gyógyult meg. Még mielőtt belövettem, körbejártam a témát és én pont ezért én télen csináltattam, mivel nem lehet vele strandolni.
Ezzel nem játszanék....légy észnél.
neeeeeeem.....
1-2 hétig nem szabadna neki ilyen szar klórós víznek érnié !!úgy menj h csak napozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!