Hülyén néznék ki egy köldök piercingel?
Figyelt kérdés
Annyira tetszenek a köldök pc-k és annyira szeretnék egyet,de majdnem mindenki azt mondja,hogy z nem állna jól nekem(kicsit duci vagyok),azt csak a vékony csajok szuratnak,hülyén néznék ki.... -.- ...tényleg nem ajánlatos nekem a köldök pc? :(2014. máj. 24. 13:09
1/2 anonim válasza:
Szerintem, ha nagyon szeretnéd akkor csináltasd meg. Sok duci lánynak van köldök pc-je és nem néz ki hülyén szerintem. Miután megcsináltattad és esetleg rájössz, hogy basszus ezt tényleg nem kellett volna akkor csak beforrasztod és kész. De ne az legyen, hogy ki sem próbáltad, mert mások azt mondták.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ^^ mindenképpen megfogom csináltatni :)
2014. máj. 24. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!