Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire vállalható?

Mennyire vállalható?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van még miből fogyni (folyamatban van), de most ez a helyzet. Mennyire vállalható?

Hány kg-nak tűnök?

160cm vagyok. A naci kicsit nagy, így valamennyire kiáll a hasamnál

Ezt a rövidnacit egy magastalpú szandival hordanám, hogy nyújtsa a lábam, meg egy nem ennyire passzos felsővel.

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 17. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig jól áll!

21/L

2014. aug. 17. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én hasonló magas vagyok, és majdnem 80 kiló.

Én amikor meleg volt simán felvettem ilyen sortot mint ami rajtad van. Tudod miért? Mert nem érdekel a vadidegenek véleménye. Nem érdekel, hogy a sokszor egy kiló vakolatot viselő, erős izzadságszagú tinédzsernek tetszik vagy sem, hogy mi van rajtam. Nem fogok azért a 4 fal között melegítőben lapulni, mert mások szerint nem áll jól a sort. Ha nem tetszik nekik, ne nézzenek rám.

Egyébként nálam sokkal kövérebb emberek topban, miniszoknyában mászkálnak, mert senki nem szólja meg őket. Ha valaki mégis megszólná őket, akkor jön a szokásos egyszerű válaszuk: Azért hordom mert megtehetem.

Érdekes csak Magyarországon csinálnak ebből is problémát. Sehol másutt. Szóval tedd fel magadnak a kérdést.

Te jól érzed magad abban a sortban? Igen?? Akkor viseld egészséggel. Ne vadidegeneknek akarj megfelelni, hanem saját magadnak.

(jó túrázást)

2014. aug. 18. 00:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a legelőnyösebb darab ez a short, de annyira nem rossz, hogy kidobd..nagy melegben szerintem nyugodtan vedd fel.
2014. aug. 18. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!