Mennyire vállalható?
Tudom, hogy van még miből fogyni (folyamatban van), de most ez a helyzet. Mennyire vállalható?
Hány kg-nak tűnök?
160cm vagyok. A naci kicsit nagy, így valamennyire kiáll a hasamnál
Ezt a rövidnacit egy magastalpú szandival hordanám, hogy nyújtsa a lábam, meg egy nem ennyire passzos felsővel.
Kedves kérdező. Én hasonló magas vagyok, és majdnem 80 kiló.
Én amikor meleg volt simán felvettem ilyen sortot mint ami rajtad van. Tudod miért? Mert nem érdekel a vadidegenek véleménye. Nem érdekel, hogy a sokszor egy kiló vakolatot viselő, erős izzadságszagú tinédzsernek tetszik vagy sem, hogy mi van rajtam. Nem fogok azért a 4 fal között melegítőben lapulni, mert mások szerint nem áll jól a sort. Ha nem tetszik nekik, ne nézzenek rám.
Egyébként nálam sokkal kövérebb emberek topban, miniszoknyában mászkálnak, mert senki nem szólja meg őket. Ha valaki mégis megszólná őket, akkor jön a szokásos egyszerű válaszuk: Azért hordom mert megtehetem.
Érdekes csak Magyarországon csinálnak ebből is problémát. Sehol másutt. Szóval tedd fel magadnak a kérdést.
Te jól érzed magad abban a sortban? Igen?? Akkor viseld egészséggel. Ne vadidegeneknek akarj megfelelni, hanem saját magadnak.
(jó túrázást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!