Mennyire vállalható?
Tudom, hogy van még miből fogyni (folyamatban van), de most ez a helyzet. Mennyire vállalható?
Hány kg-nak tűnök?
160cm vagyok. A naci kicsit nagy, így valamennyire kiáll a hasamnál
Ezt a rövidnacit egy magastalpú szandival hordanám, hogy nyújtsa a lábam, meg egy nem ennyire passzos felsővel.
Én szintén 160 cm és olyan 80 kilósan néztem így ki.
Ilyen felsőt simán elfelejteném, mert nagy mellre nem áll jól. A rövid sort elmegy de ne magassarkúval mert a lábadat nem nyújtja meg, ellenben idétlenül fog állni.
magastalpú, nem sarkú :) sarkas szandit nem hordok :)
a fogorsvosos írást nem igen értem :)
Nem akarom így együtt felvenni, nem szoktam olyan ruhákat húzni ami nagyon passzos, csak a kép miatt vettem ilyet fel, hogy lehessen látni az 'alakom'
Minimum 80.
Egyelőre még ne erőltesd a nekivetkőzést, a vádli még elmegy de az a comb nem, azt egyelőre tartsuk térdig érő szoknyák jótékony takarásában. Értem én, hogy pár kiló leadása után az ember lánya felbuzdul, hogy na most aztán én is szexizni fogok, de még most tényleg ellenkező hatást váltanál ki vele.
Kilóra lehet nem vagy sok, de tényleg legalább 80-nak kinézel. Lehet kevesebb vagy, mert szikra izom nincs a testeden.
Egyébként nem veszélyes az alakod, mert legalább van valami formád, de messze nem az az alkat, amivel bármit felvehetsz.
Például ezt a sortot inkább ne erőltesd, borzasztóan kihangsúlyozza azt, amit inkább leplezni kéne. Egy lenge, térdig érő szoknyában sem fogsz megsülni (sőt, azok kánikulában jobbak is), de milliószor előnyösebben mutatna rajtad.
8 évig versenytáncoltam, a szikra izom sincs állítás szerintem nem helytálló...
sajnálom, mert évek óta nem találtam olyan nadrágot, amibe beleférek és nem öreganyám-stílusú, most örültem, hogy sikerült vennem egyet, de akkor inkább ez is kuka lesz :/
amúgy 7es nem igen értem, a kamu indokot mire írtad... arra, hogy melegem van??
Szoknyáim sincsenek, mert nem találok olyat, ami nem öregasszonyos, de beleférek, és még valamennyire elviselhetően is állna... :( mindenhol 29es mérettől megáll a világ :(
Túrázni is megyünk, oda nem mehetek szoknyában. Egyberuháim vannak csak, de az sem sok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!