Lányok netek milyen haj jön be legjobban egy 20 éves fiún?
HA hosszabb akkor ilyesmi szokott lenni a hajam: [link]
Ha rövid akkor pedig ilyesmi:
Most lehetőleg ne azt nézzétek hogy melyik pali jóképűbb a képeken hanem hogy szerintetek melyik jobb haj? Én személy szerint sokkal jobban szeretem amikor olyan jó rövid. Esetleg még adhattok rövid hajban további ötleteket ami szerintetek bejön(ecsethajat kivéve) :)

Én egyiket se szeretem... Inkább a hosszúhaj jön be, mármint ami férfiaknál hosszúnak számít, 10 centitől vállig. Persze nem mindenkinek áll jól, de az is biztos, hogy az ilyen rövid haj nem árulkodik nagy ízlésről. :P Nem szeretem a zselézettet, meg a kis tüsit, nem lehet beletúrni, nem emeli ki a férfi szemét, semmi jó nincs benne. A börtöntöltelékeknek van ilyen rövidke hajuk, meg a katonáknak...
De ha szavazni kell, az első link. Bár egy kicsit cápauszonyos...
Persze nem felelhetsz meg minden nő ízlésének. :)
L23

Sebaj, valakinek az jön be. :) Én inkább a művészlélek fiúkákat szeretem, nekik általában van hajuk.
De valakinek meg Te vagy az esete, szóval nincs gond.

Én is inkább a hosszabb hajra szavazok, nem igazán az esetem egy ilyen rövid hajú srác..de, ha választani kell, akkor inkább az első haj, a második számomra kifejezetten taszító.
24N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!