Lányok nektek mi jön be A Szörös honalj/láb/comb/seg/ és ott .. vagy a szőrtelen?
Mindenkinek más jön be. Nekem:
- hónalj: szeretem, ha szőrtelen, de nem kizáró ok, ha mégsem
- mellkas: legyen természetes, ha van szőr oké, ha nincs az is oké, de ne borotválja, mert az nagyon rossz, amikor szúr
- láb: szőrös mindenképpen!!!! (kivéve ha sport miatt muszáj szőrtelenítenie)
- segg: hát még nem volt kifejezetten szőrös hátsójú pasim :D Szóval nekem jó úgy természetesen, de biztosan van már az a mennyiség, ami jobb lenne simán.
- ott: szőrös, de fazonra nyírva, hogy azért ne legyen egy őserdő
Nemet???? Nyilván nő vagyok, különben nem válaszoltam volna arra, hogy lányok nektek mi jön be :)
Szőrtelen. Férfinál pont ugyanúgy zavar a testszőr, mint nőnél, nekem gusztustalan, nem esztétikus.
De erősen kisebbségben vagyok a véleményemmel, szóval erre ne adj, a többség bőven szereti a szőrmókokat ha nem lépnek át a "ha az apja még kettőt lök, orangután lesz a csávó" kategóriába.
Láb, comb, segg nem érdekel ha szőrös, de hónalj, mellkas, ott csupaszon.
18l
hónalj: szőrtelen, max borosta, de ha látszik, hogy sose szedi, nekem az igénytelen hatást kelt...
láb - comb: szőrös! kivéve, ha sport miatt muszáj
segg: hát szőrös seggű pasim még nem volt, de nem is szeretnék :)
ott..: sima, esetleg nyírt, de azt már annyira nem preferálom
mellkas-has: a kis szőrcsíkot a has alján kifejezetten szeretem, máshol sem zavar, csak ne legyen nagyon sötét őserdős...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!