Szerintetek nem fura, hogy megint menő a 90-es évek divatja?
Figyelt kérdés
Pl. a tattoo nyaklánc, a magasított talpú cipők, a magasított derekú nadrágok, crop topok, ezek mind a 90-es évekre jellemzőek. Rengeteg sztár innen merít inspirációt. Mondjuk nekem nincs vele bajom, mert nekem is tetszik. :P2014. aug. 13. 21:10
1/6 anonim válasza:
A divat ilyen, állandóan ismétli önmagát, kisebb változásokkal. Nekem azért fura, mert akkor voltam kislány, és érdekes megint azokat a cuccokat látni, amik akkoriban voltak menők :)
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, de épp ez az, hogy alig múlt el az akkori divat, máris újra trendi lett. :D Én is akkor voltam gyerek, és lehet pont ezért tetszenek nekem ezek a ruhák, nosztalgiázni támad kedvem. :)
2014. aug. 13. 21:26
3/6 anonim válasza:
Ez van, mindig elő fog jönni ami régen volt, mivel újat már nem igazán lehet kitalálni.
4/6 anonim válasza:
ezért nem kell kidobni a régi ruhákat:P amúgy nekem is tetszik az a stílus, és örülök, hogy visszajött a divatba:D
5/6 anonim válasza:
az tényleg furcsa lenne, ha 90-es évek.. inkább 80-as, nem? a retro mindig a 30 évvel ezelőttit veszi elő. vagyis a nyugati, amerikai divatot.
6/6 anonim válasza:
amúgy szerintem undorító az ilyen ciciig felérő nadrág
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!