Milyen képet csináljak magamról?
Szeretnék valami szép képet magamról, de ötletem sincs hogy mégis milyet. A képeken általában sosem tudom hogy álljak be. Nem vagyok valami fotogén de azért néha szokott rólam jó kép készülni.
Fogalmam sincs hogy milyen ruhában, kint vagy bent, hogy mégis mit csináljak a képen. Általában vidám vagyok szóval nem szeretnék búskomor képet.
Ötletek? Mit javasolnátok?
ez milyen én vok xd
Ezen az oldalon vannak különböző pózok, hogy hogyan tudnál beállni, remélem sikerül néhányat kiválasztanod, ami tetszik neked, és el tudnád képzelni, hogy úgy állsz be: [link]
A ruha: olyat vegyél fel, amit szeretsz, ami a kedvenced, amiben jól érzed magad.
Helyszín: nyár van, használd ki a jó időt, keres szép helyeket, pl tópart, vagy zöld terület, rét..stb.
Mivel azt írod, hogy vidám vagy, ezért próbálj meg a képeken mosolyogni, mivel az sokat elárul rólad. Egy mosolygós lánynak sokkal jobban örülnek a pasik, mint egy szomorkásnak. Légy természetes,add önmagad, ha görcsölsz, az nagyon meg fog látszódni a képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!