Hogyan kaphatnék valós képet magamról?
Ha lelki oké kell a jó külsőhöz, akkor én soha nem leszek rendben.
6 éves koromtól bántanak az emberek, tanárok és diákok is. Most 20 éve eltelte után úgy érzem lelkileg sérült vagyok és nem tudom ez helyre hozható-e.
Erre viszont lehet,hogy nem ártana szakember segítségét kérni.
Amúgy ne mással törődj,hanem magadnak akarj megfelelni.
Bár most nincs kitűzött célod ilyen téren,de majd csak alakul.
Én 160 cm és 59 kiló vagyok, úgyhogy kb hasonló lehetek, mint te. Nem érzem magam kövérnek, se soványnak. Átlagos testalkatom van, 38-as ruhákat hordok. Azt mondhatom, hogy meg vagyok elégedve magammal. Voltam már 49 kiló is, akkor magam árnyékának éreztem a testemet. Szerintem a legnőiesebb 55-60 kiló közt vagyok.
Hordj olyan ruhákat, amik jól állnak, alkatodnak megfelelnek és amiben csinosnak, szépnek látod magad. Szerintem az segít.
"Amúgy ne mással törődj,hanem magadnak akarj megfelelni."
Ez akkora hülyeség.Mit ér el azzal ha ő elégedett a külsejével de a legtöbb embernek nem tetszik?Nem hiszem hogy ez boldoggá tenné a kérdezőt
Kérdező,te azért vagy lelki sérült mert negatív visszajelzéseket kaptál.Meggyógyulni csak akkor fogsz ha pozitív visszajelzéseket kapsz,ehhez viszont a külsődön kell változtatnod vagy találni egy olyan férfit aki elfogad így
Interneten bármelyik oldalon kérhetsz véleményt az emberektől a külsőddel kapcsolatban,de ne ismerősöket kérj meg mert ők általában nem mondanak őszinte véleményt
Egyébként a férfiak nem annyira válogatósak,csak neked se szabad olyan magasra tenni a lécet ha nem nézel ki tökéletesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!