Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kaphatnék valós képet...

Hogyan kaphatnék valós képet magamról?

Figyelt kérdés
Mindig úgy gondoltam, hogy vékony vagyok, majd jött egy sokk és kiderült, hogy korán sem. 162 cm vagyok és 66 kg voltam mikor elkezdtem fogyókúrázni. Most 59 kg vagyok és nem tudom hogyan nézek ki. Már nem vagyok képes valós képet alkotni magamról. Hogyan, minek a segítségével kaphatnék valós képet?
2013. máj. 30. 11:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Egy boldog kiegyensúlyozott magabiztos ember mindenki számára vonzóbb mint akiről messziről látszik a depi meg az önutálat."

Hiába boldog egy ember,ha ronda mint a bűn akkor sok visszautasítást fog kapni...de az is aki nem helyes és nem követi a divatot

2013. máj. 30. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!