Hogyan csinálhatnék egy jó képet magamról?
Én nagyon nem vagyok fotogén. Hiába csinálok magamról sok képet, egyszerűen egyik sem olyan, mint amilyet szeretnék.
Az egyik közösségi oldalon egy éves a képem, és nem tudom lecserélni, mert nem sikerül újat csinálnom, amit kimernék tenni mások "szeme" elé.
Egy-két jó kép jóljönne, múltkor is mentünk osztálykirándulásra külföldre, és kellett egy ismertetőt csinálni a képünkkel együtt.
Egyszerűen nem tudom összehozni a jó képet. Természetes fénynél, lámpánál, különböző szobákban is csináltam, de egyik sem olyan, mint amilyet szeretnék. Hiába gyakorlom a "pózt", a fejtartást, nem sikerül. Nem tükörben fotózós képek. Próbáltam útközben hazafele suliból, mikor nyaraltunk szállodában, de egyik sem....ha más fotóz, bugyuta fejeim lesznek a képeken....mit csináljak, ha ennyire nem vagyok fotogén???:( Hogyan hozhatnék össze egy jó képet?:(
Megmutatni nem szeretném, ha nem baj.:)
Igazából próbálok gyakorolni, a telefonomban is rengeteg kép van, de....egyik sem olyan, mint amit szeretnék.
Arra lennék kiváncsi, hogy nincs-e valami jó technika, vagy, hogy valamilyen mód a fényképezőn, vagy bármi, hátha.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!