Mi a véleményetek erről a blogról?
Szívesen fogadok bármilyen kritikát! :) És ha benéztek, akkor nagyon köszönöm nektek! :)
a sminkesnél kb semmi nem látszik, nincs szép formájú szemöldököd, plusz szerintem a kinézet is iszonyú fura, a háttér nem illik az oldal színeihez:/
bocsi, hogy ennyire erős vagyok, de szerintem sminkes posztoknál fontos, hogy makulátlan legyen az ember arca.
Ha egy blogger szavazással dönti el, hogy mihez értsen...
.
Aki nem tudja, tanítja.
A szemöldököd tényleg elég durva..ami amúgy nem gond, de egy sminkelős bloghoz szerintem nem épp előnyös.
A sok smiley pedig valóban rém idegesítő, mindenhol szívecskék meg mosolygó fejek, kb 3-4 mondat után besokalltam tőlük.
A fenti válaszokhoz még hozzátenném, hogy olyan betűtípust használj, amiben minden magyar karakter benne van, mert ocsmányul néz ki, hogy a hosszú ő betű ennyire eltér a többitől.
Hogy pozitívat is mondjak, a helyesírásod átlagon felüli, és egész igényes lenne az összkép szmájlik nélkül, normális írásjelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!