Mi a véleményetek erről a blogról?
2013. szept. 7. 20:02
1/11 anonim válasza:
innen-onnan összeollózott képek, egy árva szó nélkül. egy divatblog nekem nem ezt jelenti
2/11 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Ráadásul semmi dizájnja nincs, semmi egysége az egésznek, meg semmi.
4/11 anonim válasza:
Kérlek ne pontozzatok le, de nekem tetszik. Igaz, én tini vagyok, szóval az ilyen "tucat" dolgok tetszenek, de ettől függetlenül szeretem az ilyesmi ruhákat, stílust, szóval nekem 5/5 :)
5/11 anonim válasza:
Kellene valami tematika, hogy ne csak egy képhalmaz legyen. Ha a ruháidat mutatod be, vagy a sminkeket, akkor is legyen valami szöveg, mondjuk 10 soros. Dátum, naplószerű bejegyzésekkel, kicsit személyesebb is lehetne. Látom, még csak most indul és fiatal is vagy, biztos lesz jobb is, nézegess más divatblogokat.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket. :) El is kezdem az átalakítást. :)
2013. szept. 7. 20:33
7/11 anonim válasza:
az angol bemutatkozásod kicsit sántít, így lenne helyes:
Hello :)
I'm a 15-year-old girl and I live in Budapest. I post outfit photos and I write about fashion.
Enjoy my blog.* :)
8/11 anonim válasza:
elég semmitmondó,így nem túl érdekes
9/11 anonim válasza:
A képek nagyon jók, de valamilyen rend szerint be kéne állítani őket.
10/11 anonim válasza:
Egy kis stílusérzék is szükséges ahhoz, hogy divatblogger legyél... szerintem egyáltalán nem jók a saját összeállítások, és nagyon kaotikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!