Mi a véleményetek erről a blogról?
Sziasztok! Ma rákadtam erre a blogra a neten, nekem nagyon tetszik. Ti milyen véleménnyel vagytok rá? Ahogy láttam nemrég kezdte a lány.:)
őszinte leszek, ha megengeded. egyrészt: milliárd ilyen,és ehhez hasonló blog van, és mérföldekkel jobbak. ne várd, hogy hatalmas nézettsége lesz,és elismert bjutibloggerina leszel. több sebből vérzik,már az alapoknál.
egyrészt: silány a helysírás, a szöveg minősége, nem jó olvasni.
másrészt nem jók a képek, szinte alig látni rajtuk valamit.
harmadrészt a témaválasztás is uncsi, semmivel nem emelkedik ki a többi közül. őszi kedvencek a novemberi hónap végén? értelmetlen.
negyedrészt pedig te magad sem értesz olyan jól a körömdíszítéshez, hogy ebből megérje egy blogot csinálni.
ezeken kéne változtatnod első körben szerintem.
az viszont egy jó ötlet, hogy más oldalak nyereményjátékait posztolod. ebből csinálhatnál több bejegyzést, arra biztos lenne kereslet.
most akadj ki azon, hogy nem ütöttem le egy billentyűt, ez aztán kritika! :)
ja,valószínű,hogy nem a te blogod, te utolsó szerencsétlen. egy betűvel sem sértettelek meg, sem a "titokzatos" bloggerinát. gondolom 13 éveseknek még nem tanítják az építő jellegű kritika és a szidás közti különbséget, de majd rájössz egyszer. :)
akkor visszaszívom az egészet, sz*r az egész,úgy ahogy van, parancsolj,élj vele boldogan!
Gagyi és uncsi röviden.
Süt az egészből, hogy egy 11-12 éves, halál átlagos kislány csinálja. Csinálja, nem árt vele senkinek, de erre szerintem jó, ha a barátnői kíváncsiak.
A blog sablonja bántja a szemem. A helyesírás sem tökéletes, kisebb hiba. De olvasni szörnyű, hát remélem nem tervez írói karriert a kislány, mert semmi esélye. A mondatai, tesztjei semmitmondók.
Az ilyen ócska, olcsó, mindenhol beszerezhető termékek tesztjeivel tele van amúgy is minden, de még annyit se mond el róla, mint amit máshol olvashat az ember.
A képek minősége borzalmas. Gondolom valami alsó-középkategóriás mobillal csinálja.
És a lakkozás is nevetséges. Csutka, ápolatlan, kusza körmök, kifestve kb a fél ujja - ha nem is tud rendesen lakkozni valaki, semeddig nem tart utána kiigazítani a hibákat lemosóval. :D Őszintén ilyen "manikűrrel" utcára se mennék szívesen, pláne nem mutogatnám blogon.
De ha neked tetszik, olvasd (bár elég átlátszó, hogy a saját blogodat próbálod reklámozni :D Inkább a minőséget javítsd, az több sikerrel kecsegtet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!