Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a blogról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma rákadtam erre a blogra a neten, nekem nagyon tetszik. Ti milyen véleménnyel vagytok rá? Ahogy láttam nemrég kezdte a lány.:)

[link]

2013. nov. 20. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igénytelen. A bloggernek csúnyák a körmei, nem erőltetném a helyében ezt a dolgot, és nem mutogatnék ilyen kezeket, pláne azért, mert még lakkozni sem tud szépen. Az egész körömágya össze van kenve lakkal, ahol meg nincs, ott látszik, hogy rágja, vagy rendszeresen ollóval nyiszálja, és borzalmas állapotban van a keze. A fényképek minőségéről nem is beszélve. Valószínűleg telefonnal készülnek. Halálra ítélt blog, szerintem hamarosan maga a blogger is rájön. Igazából csodálom, hogy az elég sok színvonalas magyar és külföldi beauty blog felhozatalban nem szégyell elindítani egy ilyen minőségűt.
2013. nov. 21. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
ráadásul egy igazi blogger nem húzza le a terméket csak azért, mert nem tudta helyesen kiválasztani a színárnyalatot...
2013. nov. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!