Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek csinos?

Hogyan legyek csinos?

Figyelt kérdés

Január elsejétől elkezdtem fogyózni,eddig egész jól megy.Van rajtam kb.10 kg felesleg,de azért nem vagyok tonnadonna.De sajnos fogalmam sincs,hogy öltözködjek,nem tudom mi az ami jól áll:/Széles a vállam,csípőm,hasam lapos,kerek a fenekem,vastag a combom.Szóval inkább ilyen nőies alkatom van.Minden reggel állok a szekrény előtt tanácstalanul,mert olyan lehetetlen ruhiám vannak...amik még a boltban tetszettek,de itthon meg már nem.És így mindig olyan slampos vagyok.Pedig olyan sokféle ruha tetszik,főleg a nőiesebb,szexibb ruhák közül párat még magamon is eltudnák képzelni,de amikor boltba vagyok,valamiért sose jutok el odáig hogy egy ilyet fel is próbáljak.Segítenétek nekem,honnan tudjam,mi az ami jól áll,mi az amit inkább hanyagolnom kéne?

16/L

2010. jan. 13. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj...

Sztem a legjobb az, ha úgy öltözöl, ahogy neked tetszik, kényelmes. Ne más mondja meg helyetted, hogy miben érezd jól magad. Ha nem vagy kifejezett cicababa, meg ilyenek, attol még lehetsz magabiztos és stílusos... Csak akkor leszel úgyis magabiztos, ha az általad kedvelt ruhákat hordod, és nem azt, amit a divat ráderöltet...

Röviden ennyi lenne a véleményem. :D

2010. jan. 13. 17:12
 2/3 anonim válasza:
Igen. Szerintem is. Rajtam is van egy kevés súlyfelesleg és nem gondolkozok azon h mit vegyek fel. Amiben jól érzem magam abban szép is vagyok. =)
2010. jan. 15. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem ha ijen szép nőies alakod van akkor emeld azt ki!

ha széles a vállad akkor olyan felsőket válassz amijenek ezt emelik ki: nekem a kedvencem az az ujjatlan ami hátul összemegy egy vastagabb részbe a nyak alatt, pl: [link]

ez olyan forma csak kicsit nőiesebbet próbálj keresni mélyebb dekoltázzsal.

mivel azt mondtad lapos a hasad sztem nyugodtan válassz testhez állób pólókat esetleg búzokat azok kiemelik a szép alakod és nagyon nőiesek

ha szép a vádlid akkor térdig érő szoknyákat válassz. miniszoknyát ne (saját tapasztalat) mert az sajnos nekem nagyon előnytelenül emeli ki a cobom lehet h mondjuk neked nem, de valószínű, rövidnardrágot viszont próbálj mert nekem azok nagyon jól állnak pedig elég vastagok a lábaim.

nadrágban a térdig érők nagyon jól állnak nekem, az egyenes szabású nadrágok is, de a csőnadrág annyira nem azt csak magassarkúval vagy csizmával viselem.

ja és a magassarkú: mostanában nagyon divatosak azok amiknek kicsit vastagabb sarka, nem tűsarkú.

mostanában ijeneket hordok és az izmokat úgy mozgatjka h valahogy vékonyabbnak látszik benne a lábam, és mivel ugye mozgatja az izmokat és formálódsz.

ezek csak tanácsok, én hasonlóan öltözködök és eddig senki nem említette h vastagok lennének a lábaim, mindig megdicsérnek :D

2010. júl. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!