Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy én is csinos...

Mit tegyek, hogy én is csinos és szép legyek?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok egy nagy szépség szerintem,pedig már többen is mondták rám,hogy szép vagyok,meg hasonlók,de én ezt nem tudom elhinni.Ha meglátom magam egy képen,rosszul leszek,annyira nem szeretem magam:(De ezen változtatni akarok!Van rajtam néhány kg plusz,ezt le akarom adni.De mit tegyek még ezen kivül?Mitől lesz vki igazán szép,csinos,vonzó?

Fiúk,lányok segítsetek!Mindent írjatok le ami csak eszetekbe jut!:)

17/L

2010. okt. 26. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Széppé nem teheted magad, max ápolttá. Ha csúnyának születtél, ez van.
2010. okt. 26. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Külső átalakítás! Először is változtass a hozzáállásodon, mosolyogj, mosolyogj és mosolyogj. Aztán el se hinnéd egy kellemes tapintású, arcformádhoz, stílusodhoz találó formájú, illatú hajkorona milyen jót tesz. Ugyan ez van a ruhákkal. Változtass ott is egy kicsit, például vegyél fel egyszer egy olyan kiegészítőt amire első ránézésre az jutott eszedbe, hogy úr Isten én ezt nem lennék képes felvenni. Na és a ruhákon is válassz kicsit karcsúsítókat, lehetnek ezek szexisek, csinosak, aranyosak, de sportosak is. Minden csak rajtad áll.

[link]

2010. okt. 26. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
A plusz kilókért Te vagy a felelős, de ilyen nincs, hogy ha valaki csúnyának született az is marad! Nyilván a genetika befolyásolja elsősorban a kinézetünket, de én mégis azt javaslom, hogy menj el egy jó fodrászhoz és kérd tőle, hogy olyan hajat csináljon (vágjon, fessen -és persze amit a szüleid engednek), ami előnyös neked! Ő úgy is azon lesz, hogy segítsen, hiszen neki ebből van pénze! A ruhák megfontolt megválasztásával is nagyobb lehet az önbizalmad! De a legfontosabb, hogy csinosnak és vonzónak lásd magad, hogy elfogadd magad annak amilyen vagy (persze a plusz kilókért szabad tenni), így látszani fog rajtad, hogy van önbizalmad és ettől más lesz a kisugárzásod és ez fog igazán vonzóvá tenni!!!! Sok szerencsét!
2010. okt. 26. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos élőben nincs photosop.

Vagy elfogadod magad csúnyán is vagy széthajtod magad azért, hogy valahogy kinézz.

Én sem vagyok szép, sőt. Szerintem kevés nálam rondább ember van, mégis bele tudtam törődni, hogy sosem lesz senkim ilyen külsővel. Most pedig nem csak a pulszkilókról beszélek... Mert nem kilók kérdése a szépség..

2010. okt. 27. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
a plusz kilóidat úgy adhatod le a legkönnyebben hogy nem a számítógép előtt ülsz hanem szépen elmész futni!
2010. okt. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!