Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » átvert? Van egy csaj eladtam...

átvert? Van egy csaj eladtam neki 100-tincs hajat ő azt mondta küldjem el neki és ha tetszik neki megveszi jó én

Figyelt kérdés

feladtam postán elküldtem felhívott hogy őő nem ad pénzt érte inkább ad egy telefont én ebbe belementem mert amugy is szerettem volna egy uj telefont de még átutaltam neki utána pénzt is ráfizettem a telóra.Van egy csaj eladtam neki 100-tincs hajat ő azt mondta küldjem el neki és ha tetszik neki megveszi jó én feladtam postán elküldtem felhívott hogy őő nem ad pénzt érte inkább ad egy telefont én ebbe belementem mert amugy is szerettem volna egy uj telefont de még átutaltam neki utána pénzt is ráfizettem a telóra.

azt mondta feladta postán de már 4 napja plussz egy hétvége óta várom hogy ideérjen a telefon és nem ér ide szerintem fel sem adta mert közben kiderült róla hogy csaló mert nem is a saját címét adta meg, ja meg azt mondta hogy a barátnője bankkártyaszámát adja meg közben meg őt hivják csillának. szerintetek mit tehetek azt sem tudom hol lakik csak a számát meg nevét! letiltassam a bankkártyáját?? vagy feljelentsem mert én tudom igazolni hogy elküldtem!

bocsi hogy sok lett de ez olyan rossz érzés hogy én megbiztam benne és ő átvert.

2010. jan. 13. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
te nem tudod letiltatni a kártyáját. és szerintem a rendőrség sem fog haj utány nyomozni. ráadásul még ha meg is találnád mondhatja, hogy ő meg se kapta. szóval szerintem hiába várod a telefont.
2010. jan. 13. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ezt mondom de téged jól átvertek. Nem tudsz csinálni semmit csupán annyit, hogy tanulsz a hibádból és legközelebb nem mész bele ilyenbe.

Vagy megkeresed a csajt aztán jól elp,cs,zod. :D

2010. jan. 13. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy lehettél ilyen hülye? Azt a pénzt már nem látod. De a telefont sem.
2010. jan. 13. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
igazad van csak tanultam belőle csak nekem természetes volt hogy megbizok benne de sajnos már kezdek csalódni az emberekben éés tudom hogy hülye voltam. az a baj hogy csak a nevét meg a számát tudom :S
2010. jan. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!