Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Húsis combos csaj vagy...

Fiúk! Húsis combos csaj vagy gebe?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 19:22
1 2
 1/13 szamóca.. ***** válasza:
76%

tedd már fel a kérdést kevésbé manipulatívan...

ugyis mondhatnánk hogy kövér, narancsbőrös lábú vagy vékony lány?

2011. nov. 19. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Azt mondom, inkább gebe. Na, erre mit lépsz?
2011. nov. 19. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Van átmenet bőven. Én is imádom az ilyen manipulatív fogalmazást..

A válasz: sportos, VÉKONY lány. Mert amennyire nem vonzó a gebe, engem (és lássuk be, a férfiak többségét) legalább annyira nem vonzanak a husis csajok sem.

2011. nov. 19. 19:37
 4/13 szamóca.. ***** válasza:
96%

na csak ugye mikortól gebe valaki és mikortól kövér...

kérdező, linkelj képet. az alapján majd megmondják:)

2011. nov. 19. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
GEBE! Imádom amikor egy csajnak kint vannak a csontjai. Emlékszem 2 éve nyáron láttam egy csaj shortban. Kb 170 centi volt, és maximum 42 kg. Majdnem elájultam amikor megláttam. Egyszerűen gyönyörű volt. Kb nem hittem el. Nem mertem oda menni hozzá. Azóta is sajnálom.
2011. nov. 19. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
nyilvánvaló, hogy te vagy a husis csaj, de mondjunk a gebe helyett vékonyat. VÉKONY!
2011. nov. 19. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőm vékony, hosszú vékony combjai vannak,vékony dereka, szélesebb csípője és a popsija és a cicije kerek...Nekem az ilyen lányok tetszenek...Általában a "combosak" pocakkal és nagy fenékkel rendelkeznek...
2011. nov. 19. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

Úgy tetted fel a kérdést, mintha csak a két szélsőség létezne...

Én ugyan lány vagyok, elvileg válaszolnom se lehetne a kérdésre. :) De azért azt hozzátenném mégis, hogy létezik átlag testalkat, sőt, azon belül is többféle, nem csak a két véglet...

Mi van azzal, aki alapjában vékony, nagyjából arányos is, de azért van egy kis feneke meg combja? :D (Elárulom: én ilyen vagyok :()

2011. nov. 19. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
inkább gebe, mint DAGADT
2011. nov. 19. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez a ket opcio van, akkor inkabb gebe.

Eleve rosszul fogalmaztal.

Mondjuk itt az a divat, hogy szinte mindig a tulsulyos lanyok agyon vannak dicserve es ugy irnak sokan, mintha a ducikon kivul mindenki anorexias, gebe es csontkollekcio lenne. De nem...

Az sem jo szerintem, amikor 15-16 eves, 10-15 kg plusszal rendelkezo lanyokat batran arra biztatnak, hogy tok jo ez igy, nem kell valtoztatni az etkezesen, nem kell esetleg mozogni kicsit, mert ez igy szuper. Csak azzal nem kalkulal senki, hogy lanyoknak a tinikori pluszbol konkretan tulsuly lehet mar a huszas evekre es minden egyes evtizedben ujabb sulyfelesleg. Mert mi nok ilyenek vagyunk, azok a franya hormonok. Gyengebb az izomzatunk, tobb a zsirsejt, nehezebben tartjuk a sulyunkat. Ami normalis.

De tulsulyra tulsulyt epiteni egeszsegugyi szempontbol sem jo.

(Es most nem arra gondoltam, hogy minden duci lany legyen 40 kilos 5 heten belul, ehezzen es szakadjon meg az erolkodestol, hanem arra gondolok, hogy egy normal, egeszseges etrenddel es egy jol kivalasztott, rendszeres, szeretheto sporttal sokra lehet menni.)

Tudom, van a sok hormonproblema. Ezt el is fogadom. De azert mindent nem kellene erre kenni.

Amugy meg ha van hormongond, akkor minel hamarabb el kell kezdeni kezelni, mert 5-10-15 ev mulva sokkal nehezebb lesz, ha mar szoba kerul a gyermekvallalas. Merthogy hormonbetegseggel az is nehezebben megy.

Bocsi, hogy eltertem a targytol.

2011. nov. 19. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!