Mi az amivel legjobban és legegyszerűbben lehet fület tágítani?
Szia!
Szerintem kezd 1mm-es tűvel,vagy biztonsági tűvel(szerintem az jobb,én is azzal kezdtem el)
2mm: legyen egy fogpiszkáló,de nagyon fontos,hogy lakkozd le körömlakkal várd meg amíg megszárad,kend be testápolóval,hogy jól csússzon,és fertőtlenítsd le,utána átdugod a lyukon és kész:)
3mm: egy normál tollbetét
4mm: a szempillaspirál része,ahol a kefe van,az a 'rúd' megteszi ha levágod mindkét végét a 'rúdnak' és kész is a 4mm-es fültágítód :DDD
5mm: egy zselés tollbetét például
6mm: nézz körül,biztos akad valami,nekem 6 mm-er rendes tágesz volt
7mm: nem tudom én kihagytam mindig,nézz körül,légy kreatív biztos van a házban ilyen méretű tárgy!:)
8mm: én szétgyilkoltam egy tollat és a belsejéből 'operáltam' ki leendőbeli tágítómat,vagyis a műanyag 'rudat' kiszedtem,és levágtam a két végét:D
9mm: nekem azon egy filctoll külső műanyag része került a fülembe,tehát maga a filctoll ha úgy tetszik
10mm: nehéz elmagyarázni,hogy nekem mi volt a fülembe,a lényeg,hogy zsírkréta 'tartó' műanyag része passzolt:DD
11mm:nem tudom,kihagytam
12mm:cérnának a műanyag rúdja amire rátekerik a cérnát.
Ezek mind saját tapasztalatok,én így csináltam,és most jelenleg tartok 12mm-nél. Remélem segítettem valamit:DD A legfontosabb,hogy mindig fertőtlenítsd le a tárgyat amit a füledbe helyezel,különben 3-4 nap kellemetlen gyulladás vár rád.! Szia!:)És sok szerencsét!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!