Milyen fazonú ruhával lehet a legjobban, legegyszerűbben elrejteni, eltitkolni a terhespocakot?
fazonra nem tudok mit írni
de mintára igen,
szerintem a tiri-tarka és az apró,sűrű minták is elrejthetik az alakot.
A meglévő ruháim közül sajnos csak 1 olyan van, ami ápol és eltakar. Vagy beszerzek pár felsőt, vagy hamarosan túl sokan fogják tudni az édes titkomat.
Jön az anyák napja az oviban és a keresztgyerek ballagása.
Tudom, nagyobb problémám ne legyen az életben, de nekem ez most fontos.
Na én dettó ugyanígy vagyok és ugyanígy az anyák napján fogok lelepleződni már látom.
És annyira de annyira semmi kedvem most a kérdésekhez meg a "magyarázkodáshoz" hogy jé meg nahát meg 3 gyerek a mai világban stb-...
Nincs most ehhez humorom, bajom is van (így egészségügyileg a terhességgel sajnos) szóval kellően feszült is vagyok.
Én szépen elballagok holnap vagy a kínaiba vagy vmelyik ruhaboltba és veszek ilyen cici alatt lógó fazonú tunikát és hagyom hogy jó dagadtnak higgyenek:DDD
Remélem beválik. Mert viszont ha nem, és rákérdeznek akkor direktbe nem fogom letagadni...de remélem megúszom.
Egyébként én 14 hetes vagyok, az anyák napjára leszek 15 és a hasam akkora mintha minimum 22 hetes lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!