Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rengeteg gyerekruhánk van hol...

Rengeteg gyerekruhánk van hol tudom a legegyszerűbben, leggyorsabban eladni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Vatera, teszvesz.

Fiú vagy lány, milyen méretben?

2012. nov. 26. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Vatera, teszvesz, jófogás, expressz, apród, esetleg babaszoba.
2012. nov. 26. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:
0-3 évesig fiú ruhák !
2012. nov. 26. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
A fentieken túl még ki tehetsz a védőnökhöz vagy a helyi újságba egy hírdetést így a postázással sem kell bajlódnod!
2012. nov. 26. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:

bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok. Ugyanabban a helyzetben vagyok mint te :) A padláson gyűjtöm őket. Márkás ruhák, gyönyörűek.

A vatera, tesz-vesz-re nem visz rá a lélek. LEgalább egy hét lenne mire befotóznám az összeset. Ki csinálja ezt meg?

A gyerekrendelő jó ötlet. kipróbálom.

2012. nov. 26. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Jövő hónapban ha kiderül fiam lesz, én vevő lennék;)
2012. nov. 26. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem nemrég kelt el több mint 100db ruha cipő kabát stb minden volt de csak csomiba tudtam eladni 9000ft több mint a semmi de sajnáltam volna kidobni, próbáld kisebb csomigba tenni vagy egybe fel.. a reális ár ha csomagban van max 200ft db-ja.. :(

nekem még egy adag 56-os fiúruha csomim maradt (overál, nacik, rugik, sapik...+ van külön kenguru és esővédő babakocsira , 2 cumisüveg ami nem ment el..:( )

2012. nov. 27. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg gyerek bizományiba,nem tudom van e környéketeken.Igaz nem mindent,de nagyon sok cuccot ott adtam el.Hol laksz?
2012. nov. 29. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szoktak lenni a közeletekben bababörzék? Ott potom pénzért tudsz asztalt foglalni, és egy nap alatt el tudod adni a sok ruhácskát.
2012. nov. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!