Rengeteg gyerekruhánk van hol tudom a legegyszerűbben, leggyorsabban eladni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 13:00
1/9 anonim válasza:
Vatera, teszvesz.
Fiú vagy lány, milyen méretben?
2/9 anonim válasza:
Vatera, teszvesz, jófogás, expressz, apród, esetleg babaszoba.
3/9 A kérdező kommentje:
0-3 évesig fiú ruhák !
2012. nov. 26. 13:15
4/9 anonim válasza:
A fentieken túl még ki tehetsz a védőnökhöz vagy a helyi újságba egy hírdetést így a postázással sem kell bajlódnod!
5/9 anonim válasza:
bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok. Ugyanabban a helyzetben vagyok mint te :) A padláson gyűjtöm őket. Márkás ruhák, gyönyörűek.
A vatera, tesz-vesz-re nem visz rá a lélek. LEgalább egy hét lenne mire befotóznám az összeset. Ki csinálja ezt meg?
A gyerekrendelő jó ötlet. kipróbálom.
6/9 anonim válasza:
Jövő hónapban ha kiderül fiam lesz, én vevő lennék;)
7/9 anonim válasza:
nekem nemrég kelt el több mint 100db ruha cipő kabát stb minden volt de csak csomiba tudtam eladni 9000ft több mint a semmi de sajnáltam volna kidobni, próbáld kisebb csomigba tenni vagy egybe fel.. a reális ár ha csomagban van max 200ft db-ja.. :(
nekem még egy adag 56-os fiúruha csomim maradt (overál, nacik, rugik, sapik...+ van külön kenguru és esővédő babakocsira , 2 cumisüveg ami nem ment el..:( )
8/9 anonim válasza:
Esetleg gyerek bizományiba,nem tudom van e környéketeken.Igaz nem mindent,de nagyon sok cuccot ott adtam el.Hol laksz?
9/9 anonim válasza:
Szoktak lenni a közeletekben bababörzék? Ott potom pénzért tudsz asztalt foglalni, és egy nap alatt el tudod adni a sok ruhácskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!