Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi a szép és vonzó...

Férfiak! Mi a szép és vonzó egy nőben számotokra?

Figyelt kérdés
Normális választ várok

2014. aug. 8. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami igazán nőiessé tud tenni egy nőt, az szerintem a gondolkodása, a külső csak ráadás.
2014. aug. 8. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1 nő legyen humoros, kedves és legyenek saját gondolatai.
2014. aug. 8. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, ezt a kérdést az elmúlt századok során nem sikerült igazából megválaszolni, mert nem paramétereken múlik a dolog. De amit eddig itt válaszoltak, az nem hülyeség :)
2014. aug. 10. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:

ez nem mi szép meg mi nem szép, lehet hogy például egy nőnek formás a feneke meg a melle de mellette az arca nemes egyszerűséggel ronda vagy esetleg csak azzal hajviselettel nem néz ki jól és így ez már elrontja az összképet, miközben van egy másik nő akinek nincsen kifejezetten jó segge(tehát se nem túlzottan jó se nem túlzottan rossz) vagy melle(esetleg nem olyan nagy) de mellette jó a teste meg szépek lábai egy férfi (speciel én) mindig mérlegeli pontozza a dolgokat teszem azt van egy nő a feneke szerintem 1-es a mellei nem ütik meg a 2-est de az arca nagyon szép 10-es és mellette még nagyon kedves is meg vicces is akkor 13+szimpatikus ez így valakinek megfelel valakinek meg nem de félre ne érts nem számokban gondolkozunk és persze mindenkinek más a mércéje és a fontossági sorrendje a testrészek tekintetében tehát ha arra vagy kíváncsi hogy a férfiak mit néznek meg először akkor arra azt tudom mondani , hogy az mindenkinél változó de azért jó eséllyel biztos lehetsz abban , hogy partnered először az arcodat fogja megnézni (gondolom csaj vagy) aztán valszeg azt hogy hogyan feszül a farmer , az illatod, a ruháid és most direkt nem mondtam a melleidet mert azt igazán akkor fogja eldönteni hogy tetszik-e neki vagy nem ha már vetkőzésre kerül a sor nyilván a méretét attól még látja ha ruha van rajta de nemigen vannak olyan férfiak akik csak méretre mennek mivel egy nagy mell is lehet ronda és kisebb is lehet szép (tehát egy mell szépsége a következőktől függ: maga a mell és a bimbó méretének aránya , bimbó típusa ez egyénenként változó hogy kinek melyik, a színével szintúgy, egész lilástól a krémszínűig minden van, akkor az is fontos hogy milyen messze vannak egymástól (mennyi látszik a mellkasodból ez szintén változó hogy kinek mi de senki sem szereti a nagyon szétálló melleket) és végül a feszesség tehát fekve lelapulós vagy a még fekve is tekintgető , ja és persze a formák kerek, hegyes és ami ezek között de ez nyilván függ a formától is tehát nincsen hatalmas hegyes farsangi csákó, ja meg még attól függ a mell hogy milyen magasan van a végletek rondák tehát ha nyakban van vagy ha hasban van egyik sem jó) és akkor a végén még ott van a puncid is aminek változhat a szemérem ajkainak a mérete lehet kifelé vagy befelé forduló a csiklód színe amely lehet lilástól egészen krémfehér is (pont mint a mellbimbónál) aztán ott van még hogy lehet borotvált ill. egyáltalán nem borotvált (AMIT MÉG VÉLETLENÜL SEM AJÁNLOK) és a mintára vágott pl.martinis pohár (ami ha szépen van vágva egészen mutatós tud lenni) és akkor még van néhány apróság pl. köldök, has formája de az már tényleg csak a hab a tortán egy biztos egy férfi mind ruhában mind ruha nélkül a másodperc töredéke alatt eldönti hogy tetszel-e neki vagy sem és ha már ott tartotok hogy meztelen vagy már csak egy dolog tudja őt megállítani mégpedig az ha nem vagy borotvált így ha ez a célod hogy megálljon akkor csak nyugodtan...

Remélem tudtam Neked segíteni, sok sikert!

2014. aug. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!