Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy szokjak le a kozmetikumok...

Hogy szokjak le a kozmetikumok gyűjtéséről?

Figyelt kérdés

Gyűjtöttem már minden félét az évek során (rúzsokat, szájfényeket, ajakápolókat, parfümöket), de eddig mindennel sikeresen leálltam. Most viszont úgy halmoztam fel 7 darab tusfürdőt és 4 flakon sampont, hogy észre se vettem.

Nagyon beteges? Ki lehet gyógyulni ebből valaha?

2014. aug. 7. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:

a tusfürdők meg samponok egy idő után elfogynak, addig ne vegyél újat, amíg nem látod, hogy fogyóban van... ezt arra értem, hogy már az utolsó flakont használod, és pár napra elegendő van benne már csak.

az olyan kozmetikumokat pedig szórd ki, ami már régi, és 100% hogy soha többet nem fogod használni és a helyet foglalja

2014. aug. 7. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:

ha kedvet kapnál hozzá, ne legyen nálad annyi pénz.. és majd leszoksz fokozatosan

nem, nem beteges, de 7 tusfürdő... az már tényleg sok

2014. aug. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!