Nincs valami cserélős oldal? Kozmetikumok, ruháknak?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ahol nem eladnak hanem cserére rakják fel a cuccokat az emberek. Pl vettem egy alapozót, de nekem nem jó a színe, így ott áll a polcon amíg ki nem dobom. Pedig biztos más is járt már így. És én ezt szívesen elcserélném másfajta alapozóra mondjuk.2013. jan. 22. 21:17
1/1 anonim válasza:
na ez engem is érdkelne:)...krémmánián már adtam ilyen javaslatot,de még semmi nem került megvalósításra:(így gondoltam arra,hogy én fogok csinálni egyet:D
pl nekem áll 1 csomó körömlakkom,mert gél-lakk modell lettem(:D),és be fognak száradni nem tudom elhasználni:(testápolók is vannak így:(...neki fogok állni megcsinálni ezt az oldalt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!