Lanyok hölgyek nektek milyen autó tetszik sportautó?
Figyelt kérdés
hogy mibe ülnétek be szívesen Maserati,porsche Bentley stb:) ilyenekre gondolok:)2014. aug. 6. 15:01
1/12 anonim válasza:
Nem szeretem az autókat. De ha már választani kell akkor olyan ami nem feltűnő és nem hangos.
2/12 A kérdező kommentje:
De en márkára vagyok kiváncsi meg ilyenek:) azt tudnál mondani
2014. aug. 6. 15:06
4/12 anonim válasza:
Mert sokkal fontosabb, hogy a gazdája megbízható legyen és megfontolt!
5/12 anonim válasza:
Én imádom a kocsikat, szívesen kipróbálnék bármit, személyes kedvencem a Maserati és az Aston Martin, bár az acura nsx is ott van nagyon de ha hozzám vágnának egy ilyen autót, eladnám. A világ legjobb autója a BMW Z3 és kész. Annál jobb nincs!
6/12 anonim válasza:
Nekem a terepjárók jobban bejönnek. Pl.:Land Rover,BMW X5,Mercedes GL
7/12 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek az autók, meg sem tudom különböztetni őket, szóval nekem mindegy, a tulajdonos fontosabb.
8/12 anonim válasza:
Maserati? Porsche? Bentley? Na neröhögtess... Még jó, hogy nem Lamborghinit írtál.
Ha sportautó, akkor Ferrari. Ha Ferrari, akkor mondjuk a 458 Italia.
24/n
9/12 anonim válasza:
Én egy Nissan gtr-el is szívesen kiegyeznék.:) Mondjuk ezek jobban tetszenek: Porsche Infiniti meg Lamborghini Sesto Elemento, McLaren P1, Bugatti Veyron Super Sport.
19/L
10/12 anonim válasza:
Mercedes bármelyik, Chevrolet csakis a Camaro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!