Van aki elhiszi, hogy műkörmözés rákot okoz?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben a csapból is ez folyik. Ugyebár az Uv csövekre fogják, hogy milyen káros egy ilyen lámpában négy 9 wattos csövecske van... ezért teljesen alaptalannak tartom... havonta egyszer ez nem árt. Aki szolizni jár az meg egyből meg is hal?? hiszen ott 51 x 160 wattos csövek vannak minimum2014. aug. 4. 20:48
1/3 anonim válasza:
Nemrég történt...
csinálom a vendégem körmét, beszélgetünk, majd bejön az utcáról a fodrász vendége, meglatja a lámpát, és 5 perce kiselőadást kaptam, hogy én ezzel megölöm a vendégemet, mert rákossá teszem. Aztán bevonult a szoliba barnulni, mert még volt ideje rá. Kicsit kinevettük a háta mögótt, bár ez gonosz dolog.
2/3 anonim válasza:
Igen, ez most nagyon felkapott téma lett, mivel körmös vagyok, gyorsan utána is néztem, az UV lámpa eleve nem abban a tartományban sugároz, mint a nap, vagy a szoli, ezért nem barnul tőle le az ember keze. Egy teljes szett megépítése egyenlő 15 másodpercnyi napon töltött idővel. Szóval aki szerint ez veszélyes, az sürgősen zárkózzon be egy ablak nélküli szobába és legalább a tavaszi, nyári hónapokban elő se jöjjön onnan, bár azt hiszem ettől viszont (a napfény hiányától) egy igen súlyos betegséget lehet kapni.
3/3 KörmösMagenta válasza:
Ez egy hatalmas kacsa volt.
A körmözéshez használt lámpától éppen annyi UV fényt kap a körömkészítés ideje alatt, mintha napsütésben elsétálna a vendég a sarokig. Ennyi erővel ne menjünk ki az utcára sem?
Időről időre előkerül valami a médiában, nem tudom miért, amire egyszerűen ráharapnak az emberek, de feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!