Műkörmözés fortélyai?
Szeretnék elkezdeni körmözni, ZSELÉS műkörmöt szeretnék csinálni:) sajnos tanfolyamra nem telik,csak anyunak meg barátnőimnek akarnám csinálni,persze ingyen.
nincs valami blog,ahol leirják hogy kezdjek hozzá?
anyu azt mondta,hogy megveszi nekem a cuccokat karácsonyra...
mik kellenének? köszii
Szerintem magadtól semmiképpen se csinálj senkinek műkörmöket!
Olyan lépéseket kell betartani, ami csak sok gyakorlás árán tudsz majd elsajátítani. Ráadásul te sem szeretnél gombás-elreszelt körmöket okozni a barátaidnak, szeretteidnek. Én elvégeztem a tanfolyamot-és 6 hónap !!! volt mire alapszinten meg tudtam tanulni a műkörömépítés alapjait.....
Még egy tanfolyamot elvégzett személy sem tudja tökéletesen megcsinálni a lépéseket-hát még ha nem is végezted el.....abból sajnos jó nem sül ki....
Inkább manikűrrel próbálkozz-és díszítéssel. Az nem annyira igényel szaktudást. Bár azt is tanfolyamon lehet precízen megtanulni!
És nagyon sok minden kell hozzá, ami több tízezer forint-és a minőség nagyon sokat számít!!!
ami kell:
előkészítéshez 2in1-be is lehet venni meg külön is: vízelvonó, zsírtalanító
reszelők, bufferek
bőrfeltoló
narancsfapálca
sablon
zselék - mindenképp normálisat vegyél (crystal nails pl.) mert az olcsóval nagyon megszívhatod
ecsetek
fényzselé
UVlámpa
kis díszítőelemek, strasszok, tollak, ilyesmi...körömmatrica, körömlakk
írj ha kell segítség, itt max elküldenek "szakemberhez" meg tanfolyamra...
Biztosan te is gyönyörű szép körmöket tudsz csinálni kedves utolsó!!!
persze megfelelő szaktudással......
Tudom, hogy nem erre a válaszra számítasz, de tanfolyam nélkül tényleg ne állj neki. Olvasgatva, és videókból főleg nem lehet megtanulni. Ott nem látod, mennyire kell bolyhozni, hogy kell fogni a reszelőt, ecseteket, mit miért és hogyan használj. Sőt, egy alap okj-s tanfolyamtól sem leszel jó körmös, ahhoz rengeteg gyakorlásra és továbbképzésre van szükség.
Most már választhatsz csak műkörmös tanfolyamot (nálam még a pedikűr is beletartozott), így olcsóbb. Megfelelő szaktudás nélkül csak árthatsz annak, akinek csinálni szeretnéd.
És most egy kis negatívum: mindenki azt mondja, hogy csak a családtagoknak, és barátoknak csinálja. Na igen, csak pár szett után már mindenki azt hiszi, hogy szuper körmös, és elkezd másoknak is csinálni pénzért... - ne vedd magadra ha nem akarod, de sajnos ez tapasztalat.
Hát ez az, hogy neked tetszik... de az nem jelenti azt, hogy valóban jó is. Gondolom képet nem fogsz linkelni.
(nem a 3-as voltam)
Hát figyu szerintem mindenképpen kér hozzá egy DVD-t is
mindenképpen kell zsirtalanito folydék, gombásodás elleni ecsetelő vagy spray
reszelők, bufferek
bőrfeltoló
narancsfapálca
sablon
zselék(első sorban elég ha veszel átlátszot+valami porokat és ez a legkönnyebb)
ecsetek
fényzselé
UVlámpa
vehecc matricákat is
(én sem tanultam még is sokan járnak hozzám, nem panaszkodnak semmi baj nincs a körmeikkel)
ha jó kézügyességgel rendelkezel akkor könnyen elsajátíthatod, éa felesleges tanfolyamra menni
Különben járhatsz ugy mint az első válaszoló, 6 honap alatt alapszint kicsit gáz, de szerintem ügyes vagy és biztosan el tudod majd sajátítani a dolgot :D
u.i. a reszelőkkel azért tényleg vigyázz
SOK SIKERT
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!