11/15 anonim válasza:
Hasonló táskája volt egy csaj osztálytársamnak 12.-ben. :D Szóval...
12/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha a...hogyhívják...szóval ahogy ki van alakítva, amiatt kérdezed, jó. Két felső rész, egy első, oldalzseb egyszerűen tökéletes.
13/15 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok, nekem tetszik. Szerintem jól néznek ki azok a pöttyök, egyedül a feketét nem szeretem, nincs egy fekete cuccom sem, de ezt leszámítva szerintem tök jó. Amúgy szerintem a hátizsák teljesen jó gimnáziumba és nem értem ez miért lenne kislányos. Sok végzőst látok ilyen táskákkal, színesekkel, mintásokkal is. Egyébkét nekem annyi cuccom van egyes napokon gimiben, hogy alig fér el a táskámban. Általánosba is ezt a táskámat használtam és ekkor nem volt ilyen gondom, kevesebb cuccom volt, akkor max. 6 órám volt egy nap, most meg 8-9 van, de minimum a 7. Vannak olyanok is, akik kézitáskát hordanak magukkal, de sokszor otthon hagynak pár könyvet mert nem fér be a táskába vagy ilyen hatalmas, óriási válltáskákat hordanak. Mondjuk felénk inkább csak a divatozó, plázacica típusú lányok, hordanak ilyen táskákat. Persze, nem csak ők, van akinek szimplán ez tetszik vagy ez neki a kényelmes, nincs is hozzá semmi közöm, de sokan csak ez az "az igényes lányok kézitáskát hordanak" dolog miatt, úgymond menőségből hordják. Szerintem nem lehet annyira kényelmes meg én nem tennék tönkre egy szép esetleg drága táskát a könyvekkel, könnyen tönkremehet a pántja vagy az alja a súly miatt. Csúnyán lekopik meg az osztályban sincs biztonságban, nálunk csak a padlón tudod tárolni, nem feltétlenül direkt akár véletlenül is megtapossák, megrugdossák vagy ne adj isten valaki ellopja. Ha egyszer-kétszer valami program van vagy elmaradnak az órák, csak egy füzet kell akkor oldaltáskát szoktam vinni, ha alig kell valami, de ilyen ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!