Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megírnátok hogyan kell?

Megírnátok hogyan kell?

Figyelt kérdés

Mutatok nektek 2 linket. Mindkettőn Zimány Linda lesz, de nem ő a lényeg, csak ezt találtam.

Egy nagyon szolid kinézetű csaj vagyok, és utálom, hogy így nézeki ki, élvezem ha ki vagyok festve stb, csak nem tudom hogyan alakíthatnám át magam? Lehet belőlem valaha ilyen nő?

Bár az egyik linken pont olyan hajú mint én most. Szerintem ő is ez volt eredetileg.

A másik pedig amilyen lenni szeretnék.

Írjátok meg, hogyan kezdjem el, miket változtassak, és hogyan?

Óriási segítség lennétek. Légyszi, aki beszólni akar, inkább ne!

Köszi.

Egy pillnat és linkelem.

2010. jan. 11. 10:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ha viszont hajcsavaróval csinálom, csak a végét tekerjem fel max vállig?

Bár még sokat kell nőn váll fölött ért, most majdnem mellig. Lehet ezért is ugrik be, meg én az egészet becsavartam és fent tiszta göndör lett, össze-vissza állt. :)

2010. jan. 11. 15:33
 12/17 A kérdező kommentje:

És itt a sminkje? pl:Milyen színű szájfény ez? Sokakon látom, tetszik, de nem tudom.

[link]

2010. jan. 11. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:

itt egy Zimány Linda oldal ahol láthatod mit ken magára/hajára,hol vásárol, milyen ruhákba jár, stb.. szerintem nézz szét.:

[link]

2010. jan. 11. 16:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, erről nem is hallottam még. Imádlak. :)
2010. jan. 11. 17:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Megnéztem. nem erre számítottam, azt hittem saját blog-ot fogok olvasni. itt csak írnak róla, de ez is jó.

köszi

2010. jan. 11. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
füstös szem, barna szájfény....nagyon natúr az egész, nekem is bejön
2010. jan. 18. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Komolyan? Az barna szájfény? Én olyan víz vagy rózsaszín hatásunak látom, vagy nem is tudom.

Hol szerezhetek ilyet? Valakinek van ilyen? Rossman stb?

Annyira tetszik.

2010. jan. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!