Emók! Megírnátok milyen ruhákat hordtok egy átlagos nap tetőtől talpig?
Figyelt kérdés
Légyszi nemet és kort is.2010. máj. 12. 22:09
1/12 anonim válasza:
Én nem vok emós,de ma haverommal voltam és odametünk 1 emós haverjához..
Osiris cipője volt,csőnaci meg sötét felső.De nagyon ronda volt.:D
2/12 anonim válasza:
ma pl. tornacipő volt rajtam,fekete és piros-fekete kockás fűző volt benne.aztán volt rajtam 1 farmer csőgatya,piros-fekete kockás öv ( nagyon jól passzol a fűzőhöz :) ) 1 rózsaszín póló meg rajta 1 lila kapucnis pulóver és mivel sokat esett ma felhúztam a kapucnit félig.
15/F
viszont azt még hozzáteszem hogy nem attol leszel emo hogy úgy öltözködsz :P
3/12 anonim válasza:
öltözködhetsz akárhogy, ne kell emonak lenned, én már leszoktam erről a stílusozgatásról:) szerintem a tornacipő inkább retros, pl slip-on-ra mondják h emósdarab, de ez hülyeség, nem emok is ugyanúgy felveszik. A válasz a kérdésre:nincs konkrétan meghatározva. Csőnadrágot minden második ember hord, kockás dolgokat is (mert divat). Deszkás cipőt nem deszkások is hordhatnak, csomó utcára készül (pl pár etnies darab). Vegyél olyat, ami kényelmes, nem a külsőtől lesz valaki "emo".
4/12 anonim válasza:
22:48-as igy van :).
nem az öltözködéstől leszel az de ebbe ne menjünk bele mert ez már más téma.amúgy a 2. válaszoló voltam.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék emó lenni, ugyanakkor tetszik a csőgatya és a slip on. A kérdés ettől független arra irányul, hogy az emók írják meg, hogy mit szoktak fölvenni, ne pedig mások általánosítsanak :D
2010. máj. 12. 23:00
6/12 anonim válasza:
22:34
Hogy te mekkora egy bu.zi vagy :D A piroshoz nem illik a rózsaszín :D
7/12 anonim válasza:
előző gondolom a lilát akarta írni..amúgy sajnos tényleg nem illik a piros a lilával..engem legalábbis kiráz tőle a hideg,mivel festő vagyok..
8/12 anonim válasza:
lehet de nekem így tetszik ^^ és nem vagyok b*zi csak szeretek ezekben a ruhákban lenni
9/12 anonim válasza:
igen,végülis mindenkinek a maga dolga,miben jár,de nekem ettől a két színkombótól kisül a szemem.. :D bocs,én nem akarlak sértegetni..ha már lila az csak a feketével jön szóba nálam,és egy minimális kékkel vagy uv zölddel..nade pirossal?!azt nem veszem fel..Amitől még feláll a szőröm az a piros+rózsaszín. :DD
10/12 anonim válasza:
3. vagyok. csőnadrágot és slipont akárki felvehet, már nem csak kockásat csinálnak. voltam emo, de max a kockás övem miatt emózhattak volna le külsőre, mert akármit hordtam, amire úgy gondoltam emós, szinte mindenkin olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!