Megírnátok hogyan kell?
Mutatok nektek 2 linket. Mindkettőn Zimány Linda lesz, de nem ő a lényeg, csak ezt találtam.
Egy nagyon szolid kinézetű csaj vagyok, és utálom, hogy így nézeki ki, élvezem ha ki vagyok festve stb, csak nem tudom hogyan alakíthatnám át magam? Lehet belőlem valaha ilyen nő?
Bár az egyik linken pont olyan hajú mint én most. Szerintem ő is ez volt eredetileg.
A másik pedig amilyen lenni szeretnék.
Írjátok meg, hogyan kezdjem el, miket változtassak, és hogyan?
Óriási segítség lennétek. Légyszi, aki beszólni akar, inkább ne!
Köszi.
Egy pillnat és linkelem.
Ez a kezdő külső:
Ilyen színű hajam van, ami természetes, soha nem volt se festve se melír, nagyon egyhangú a fejem.
Köszi, végre valaki.
A smink okés. A hajat próbáltam, de nagyon beugrik az egész, nem ilyen könnyed laza. Mit csinálok rosszúl?
ha csavaróval csináltad és nagyon felugrott akkor legközelebb kicsit túrj bele-lazísd meg a loknikat vagy ráz meg a fejed és ezek után sok hajlakk. De fél nap után úgyis kinyúlik valamennyire.
Ha hajsütővassal próbálkoznál akkor a végeit süsd be,eltérő magasságig.A rövidebb tincseket fentebb. Láthatod hogy a képeken a Linda haja is kb a vállától kezd hullámosodni és nem a fejtetőtől.Szóval te is olyan magasságig csavard. Nem kell sokáig rajta hagyni, akkor lesz ilyen laza.
vagy hajvasalóval is csinálhatsz ilyesmit.erre itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=nmsDigwVn1E&feature=fvw
Remélem tudtam segíteni. Hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!