15-16 évesen "gáz" a sima, rendes bugyi?
Figyelt kérdés
A legtöbb lány tangát hord, az osztályban is szinte mindenki. Az öltözőben akaratlanul is látjuk egymást, nem kell ehhez leskelődni. Általánosban még megértem, olyankor még nem elég érettek, gyerekes módon mindenkit cikiztek valami miatt, akár a bugyi miatt is. Gyerekesnek tartották, ami így elég viccesen hangzik és igénytelennek, "gáznak", de ez idővel abbamaradt. A gimiben sem turkálnak más ruhásszekrényében, de furcsán néznek arra, aki nem tangát visel, olyan lenézően vagy nem is tudom és a többség tangát is hord. Tényleg ciki és lemaradtam valamiről vagy csak "véletlen"?2014. júl. 26. 15:03
2/10 anonim válasza:
nem ciki. én 23 évesen sima bugyit, illetve franciát hordok, ezekből is a pamutot mint a csipkéset. jelen pillanat egy tangám van. majd veszek még párat, mert néhány ruhához azok jobban mennek, pl fehér nadrág, de kényelmesebb és egészségesebb is a normál bugyi. a férjem is jobban szereti.tehát semmi probléma nincs veled. csak próbálj felnőttesebb alsót venni, nem ilyen olyan gyerekes mintásat. kis csipke szegélyes, vagy selyem berakásosat, stb... sok sikert :)
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
nem gáz de azért nem árt ha van tangád is
5/10 anonim válasza:
A 15-16 évesek hibbantak, pont hogy a tanga ciki.
6/10 anonim válasza:
Szerintem pont a tanga gáz ilyen korban...
7/10 anonim válasza:
Én 18 évesen is ilyet hordok vagy franciát. A tanga nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem tök hülyén néz ki, hogy ott egy csík beszorulva az ember farpofái közé. És eddig még egy barátom sem panaszkodott a bugyijaimra.
8/10 anonim válasza:
jó a rendes bugyi is. a francia szexibb. az olyan bevágós :)
tangából pedig a cérna vastagságúak gázak. ami vastagabb viszont az nagyon szexi
9/10 anonim válasza:
14 eves vagyok. Ugyan ez a helyzet nalam is.
Piszkaltak hogy miert nem hordok en is tangat(mar 13 evesen is ez volt)mert hogy en olyan "rendes/sima" bugyit hordok.
Szerintem inkabb az a nevetseges amit ok csinalnak ennyi idosen.
10/10 anonim válasza:
Ez lenne a helyes nekem sokaly joban tartom szexi nek egy 14-16 eves lanyt sima bugyiban mint tangaba :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!