Pasik, nektek a harisnyakötős combfixes fehérneműk tetszenek jobban, vagy a sima bugyi melltartó kombináció esetleg más fehérnemű fazonok?
Figyelt kérdés
írjatok példát a kedvenc fehérnemű fazonjaitokról ésk iegészítőkről pasik! Inkább legyen harisnyakötő és comb fix vagy inkább ne2013. márc. 11. 18:16
1/10 A kérdező kommentje:
2013. márc. 11. 18:18
3/10 A kérdező kommentje:
a páromnak még ki lehet öltözni otthon a hálóban nem?
2013. márc. 11. 18:32
4/10 anonim válasza:
ömm.bocsáss meg.csaj vagyok de szeretem a lányokat.ha érdekel szerintem mindegyik nagyon ronda,és lehet hogy sexis de csunya,olyan...k.rvás?
viszont a harisnya kötő egy csini franciával,meg egy gyönyörű melltartóval k.rva jól tud mutatni:)) és ha csipkéss..jézuss.az halálos:))
egyszerűbb,olcsóbb,szebb:)
de ez csak szerény véleményem...:]
5/10 winR válasza:
Combfix és szép bugyi melltartóval, szerintem bőven elég.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt franciabugyinak nevezik :)
2013. márc. 12. 12:51
8/10 anonim válasza:
A második szett nagyon szexi,legszívesebben ebből hámoznék ki egy csajt! Az első a második nálam!Bárcsak minden csaj így öltözködne!
9/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. A harisnyakótö meg szmomra nevetséges meg a combig érő harisny is aminek olyan fura belül csik van rajta. Nem szexys. Nekem a melltarto bugyi tetszik francia tipusu bugyival vagy a legjobb pucéran de ez a harisnya combig ez taszito nevetseges nekem
10/10 richie1215 válasza:
mindegyik dögös és szexi . a pasid szerencsés lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!